merhaba arkadaşlar bu hobi de yeniyim nerede ne tutulur hangi takımla tutulur bilmem ama son derece hevesliyim öğreneceğim inşallah size sorum şu Avlak yeri tercihlerim İstanbul Boğaz, Haliç ve çevresi olsun, yada Alibeyköy barajına yakınım, sık sık Edirne'ye giderim göller ve barajlar var bildiğiniz gibi Meriç tunca nehri buralarda avlana bileceğim olta ve makine tavsiyelerinizi bekliyorum 500 TL limitim var şimdiden teşekkürler.
ben iki tavsiyede bulunayim bir kulanilmis bir shimano stradic 3000-4000 ikinci el bulmaya calis 300 tl ye birisi buldu göldede kulanacaksan 2,20 2,40 cm kamis al atar degeri 7-28*10-30*10-40 *15-40 olsun bu nede daha cok avlanacagina bagli 2,20 kamis göl ve wtd aksiyonu icin idael ben olsam su asamada daiwa exeler ha -makiana exeler kamis kombinasyonu yada Shimano Beastmaster DX Spinning kamis ve shimano aernos makian kombinasyonu yapardim
Teşekkür ederim tavsiyen için elimde Albastar Kamış var 4.20 100-250 gr atarlı buna makina almaya değer mi
elindeki kamışa 60lık makaralı bir makine al her türlü avda kullanırsın marmarada. https://www.avmarketi.com/asp/product/193530/Trabucco-Regent-Fa-6000-Olta-Makinesi bu makinede işin görür bütçenide aşmaz
caalisasan yada calisacak biriysen 2 numara buyuk bile gelir balik azaldi zaten 60 70 lik bir makina al
evet çalışanım ama 12/36 sisteminde çalışıyorum 36 saatlik bir zaman dilimim var yani. teşekkür ederim