Arkadaşlar yeni aldığım takımı sizlerle paylaşmak istedim.Sizce makine ve kamış uyumlumu okuma v-system 20-60 3,00m okuma raw ıı 30
Ne avinda kullanilacak? Makina ok, levrek için kamis uzun atari yüksek, büyük baligi hedefleyen kandiricilar ile heavy spin için atar-boy ideal.
Bende ayni düşüncedeyim makine spin ama kamiş biraz büyük ve atari yüksek gibi. Yani ortalama sahtelerimiz 15gr olduğunu düşünürsek biraz sikinti olabilir gibi geldi bana ama
Sadece kasna avında kullanmak için aldım,sivasta at çek yapıpta tutabileceğim başka balık yok maalesef
Yayin olabilir mesela. 5'' ve üzeri silikonlar 15g zoka ile at-çek yayin avlayabilirsin. Suyun havuzlastirdigi yerleri, akintinin azaldigi, çukur bölgeleri, agaç diplerini dene. Tam o isin kamisi. Trofe senatör için de uygun. Agir buster sahteler için ideal. Ama kasna için ufak silikon, sahte ve mepps için deynek kalir bu kamis.
Atçekle yayın yakalamak çok güzel olur,önerini mutlaka değerlendireceğim .Demek kısmette yayın avı varmış.teşekkür ediyorum.
usta sen sivasın neresinde yaşıyorsun.sivasta da at çek için kasnadan başka balık yok diyorsan millet yanmış valla
Bazı ilçelerinde alabalık çıkıyor o kadar,ve yaklaşık 30 yıldır balığa giderim kasnayı atçekle yakalayan değil teşebbüs eden birini dahi görmedim.Bende siteden ögrendiğim kadarıyla bu sene deneyecem bakalım şans
kamışın kasna için için uygun değil... küçük sahteler veya kaşık atmalısın kasna için, 3-15gr veya max 5-20gr atarlı kamış seçmeliydin... boyu da çok fazla olmuş 1,80m veya 2,10m yeterdi bu iş için... kamışın ve makine uygun olan en hafifi olmalı, yoksa bu işten illallah edersin benden demesi... (eğer dallı budaklı heryeri ağaç ve çalı olan küçük derede kullanacaksan eğer kamışı 1,5m 1-10gr atarlı seç, süper çalışıyor aynından kullanıyorum tavsiye ederim.(albastar keban 1,5m) 1 numara kaşığı rahat 25-30metreye atabilir) yinede hayırlı olsun takım büyük işler için olmuş
çok doğru tespit olmuş eline sağlık. Kasna için 150-180 maksimum boy ve 5-15 gr atar olsa idi daha iyi olurdu.
abi turnaya 4 sene kaşık attım, kasnadan başka bişi çıkaramayınca bende madem olmuyo o zaman yapacak bişi yok kasnacı oluyoruz dedim denemediğim kaşık kalmadı turna için, ama hep kasna geldi aslında sorun kaşıklarda değildi bence kısmetteydi... 4 sene boyunca 1 turna gelmez mi ya:laughing: :laughing: :laughing: en sonunda bende kaşıktan vazgeçtim levrek için aldığım sahteleri denedim, daha ilk atışımda turna yapıştı ama onuda çıkaramamıştım. o gün şeytanın bacağını kırdım, tek başıma gittiğim avda 5 turna yakalamıştım
Önerileriniz için teşekkür ederim ,ozaman bana yeni bir kamış almak düşer.Evde kullanmadığım albastar victory 20 var onunla kombinlerim.