xorus Pachinko 100 cabot oyuncağım nihayet elime ulaştı hafta sonunun iple çekmekteyim. Bakalım videolardaki kadar ustamı deniyeceğim. grünümü harika bir ürün.
hayırlı olsun ihsan abi bir foto koyayım da görsün arkadaşlar hatta birde video koyayım abi http://youtu.be/T2M3CI9galE
Vakti zamanında ipana marka diş fırçasının arka tombul kısmından bende yapmıştım böyle bişey demek benden görüp yapmışlar hayurlı ugurlu olsun arkadaşım ..
videodaki balıklardan bizim denizlerimizde olmadığından (soyu tükenmek üzere diyelim) bu sahteye de ihiyaç kalmamış oluyor sanırım... ama alanada satanada hayırlı olsun..
hey aknysfsrn, yaw şu tiş fırcası iş yapıtormu? gerçi sen lüfere atıyorsundur (bu arada foruma girdim gireli lüferin ne olduğunuda örgendim ) rapala pahali, ve ikide bir kopuyor yadüşüyor kırılıyor, bende kendi kendime yapayım dedim, iş yapmıyorsa hiç urgaşmim
merhaba ergin balıkçılıktan aldım. 2 gün içinde tükendi zaten. 10 cm 11 gr. Bu sabah denedim harika yüzüyor. Nasıl çekersen çek zik zak hareketi harika bol bol martılar sorti yaptılar. Mersinde avlanıyorum. avlanma bölgem karaduvardan başlıyor tırtara kadar avlanıyorum. Büyük merakım levrek avlamak ama bu ara lüferin peşindeyim.
süleyman teşekkürler. darısı sana olsun gerçi senin iman var. Sen ima ile bende xorus ile levrekleri yakalıyalım bu sene
merhaba tşk. bizim denizlerde de balık var. takip edip kovalarsan yakalıyorsun. önemli olan sabır ve kovalamak netice alırsın.
Bu Popperle kofana yakalayabilirsin. Levrektede etkili bir sahtedir. Ergin serisini getirecekti Koleksiyonumda bulunmaktadır Çok net WTD yapar Sevgiler
Merhaba bu ürün bugün denedim ve tam 3 hamle aldım ama balığı alamadım. Levrek olduğu için takip etme olayı olmuyor. Bu çok iş yapar levrek havyarı tam döksün çok balık yakalar. WTD hareketi çok güzel kamışı nasıl tutarsan tut WTD hareketini yapıyor. Herkeze tavsiye ederim.:thumb: