Merhaba Saygıdeğer forum sakinleri. Forum sakinleri cümlesi bu ara foruma cuk diye oturuyor valla Bende forum sakini olarak balık tutamamanın vermiş olduğu can sıkıntısından , bugün belkide forumdan kimsenin şimdiye kadar duymadığı bilmediği kullanmadığı sahtelerimi sizlerin beğenisine sunmak istedim. Bu sahtelerle ilgili yorumlarınız benim için çok değerli. Vereceğiniz bilgiler ve yapacağınız yorumlar için şimdiden çok teşekkür ederim. LONGİN FRANKY 120 mm 20 G ( UV029 - UV025 )
ben 27-25-43 numaraların yabancı forumlarda daıwa ıle kıyaslamalarını gordum ..cok ıngılızcem olmadıgı ıcın google translate ın cevırdıgı kadar 27-43 no ıle balık yakalayan vardı.. fakat bızım denızlerde ıslermı onu bılemem..
Kalıp ve renk olarak daiwa shoreline shiner z120f ye benziyorlar ama bunlar biraz daha canlı renklerde ,her ikisi de japonya üretimi sahteler dalarları ve aksiyonları da neredeyse bire bir aynı fiyatları bile neredeyse aynı. İş yapmaması için hiçbir neden yok. Bizim denizlerde kendo haryu lar bile şıkır şıkır çalışırken bunların çalışmaması imkansız gibi görünüyor. Denedikten sonra rapor paylaşırım.
bu tarz sahtelere ornek verebılırmısınız yazılarınızı okudum ucuz sahtelerle pahalıya nazaran cok daha av aldıgınız olmuş. mesela kullandıgınız markalar ve renkler nelerdır..(3-4 tane tuyo babında)