merhaba abilerim kardeşlerim yeni aldığım spin takımı hakkında yorumlarınızı bekliyorum makine: Shimano alivio 2500fc kamış: Mıtchell fluıd 240 8-25gr misina: Trabucco T-force 0.25 mm 8 kg vee olmazsa olmaz rover98
Yaşın itibarıyla güzel bir başlangıç olarak görüyor ve ilerleyen süreçte çok daha güzel takımlar edineceğine inanıyorum. Güzel günlerde kullanman dileklerimle.
Hayırlı olsun umarım güzel levrek dişli vsvs ( predator ) yakalarsın tavsiyem bir tanede tercihen 20 gr geçmeyen ( sendeki kamışla rüzgarlı havada daha dengeli atış yaparsın) dalarlı sahte al havalar her zaman su üstü için ideal olmayabilir.
Fiyatı uygun ve iş yapan sahtelere örnek. Kendo ve river var. Kendo haryu 125 olandan veya seabass serisi deneyebilirsin benim favorim 24 numara olanıdır. Yine river terible devil 12 cm olan 3 numarasını önerebilirim.