Shakespeare Trion Royal 240 Cm 5 Ile 25 Gr Atarli Rapala 9 Cm Magnum Ft Rapala X Rap 10cm Bnk Rapala X Rap 10cm Cln Rapala X Rap Deep 8 Cm Ggh Rapala X Rap 10cm Tr Rapala Magnum 9 Cm Rh Rapala X Rap Deep 10cm Cln Rapala X Rap 10cm Hh Rapala Clackin 9cm G Rapala X Rap Deep 10cm Og Savagear 4 Play Soft 9.5 Cm Zander Savagear 4 Play Soft 9.5cm Orange-golt Savagear 4play Soft 9.5cm Firetiger Spiderwire Ultracast Brait 0.17mm
hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan, iyi avları nasip olur inşallah resimleseydin daha bi güzel olurdu kanımca güzel takım yapmışsın,tatlı su turnasında favori sahteler bunlar özellik ile savegearlar,ama ben olsam 13cm olanından alırdım,zira turnanın ağzı büyük, bu gün ben de rapaladan 3 sahte daha yaptım 2 tanesi mevcut sahtemin yedeği olması için aldım,nadir bulunan bir modeli olduğu için stokladım diğer 3cü sü x rap xtreme actions slahbait dan bir modeli,buda kefali andırıyor
slm gökhan kardeş seçimlerin çok güzel zaten kullandıgın makinadan belli ip misina süperdir 2 yıldır kullanıyorum yemler zaten çok güzeller hayırlı ugurlu olsun bayramı erkenden yapmışsın bereketli avlar dilerim
çok teşekkürler kusura bakmayın geç oldu tuncelideyim malum sıkıntılı buralar cevap yazamadim evet büyük taRuz var ınşallah izne gideceğim resimleri koyarım o zaman tuttuğum baliklarin evet makine güzel ama aklim hala twinpower arkadan kalamali da balıkçılığın bu huyu kötü ne görsek almak istiyoruz kamışta çok düşündüm ama bunu önerdiler