RIVER2SEA ROVER 98 RIVER2SEA ROVER 98 RIVER2SEA BUBBLE POP 88 RIVER2SEA BUBBLE PEN 80 PROCATCH BBK 05 CAM RAPALA 11CM Bu hafta deneyeceğim bakalım nasıl iş yapacaklar. reeling 3 tanesini sevgili kadir kardeşimiz tavsiye etmişti, tekrar teşekkür ederim.:thumb:
Salih bey hepsi de çok güzel sahteler. Özellikle Rover98'ler her zaman favorim olmuştur. Siz de en güzel renk kodlarından olan G12R'yi almışsınız. Uygun aksiyonla çok güzel balıklar alacağınıza eminim.
hepsi çok güzel özellikle rover 98 ler bol balıklı avlarda kullanırsınız umarım yanlız o cam rapalanın orjinalindende edinin derim mutlaka rastgelsin
abi hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan seçmiş olduğun sahteler ile bir çok kişi av yapmıştır, diğer sahtelerde olduğu gibi cam rapala ilede wtd çalışıyorsun abi, bu cam sahte ufak wtd aksiyonu iledahi aksiyon verdirmeye başlıyor, ben dün orjinal cam rapala ile bu cam rapalayı karşılaştırdım,aksiyonları atımları 2side güzel,orjinal cam rapala (Tayyar bey in ürettiği cam rapala,)mevcut cam rapalanıza göre biraz daha ince,içeriği kullanılan malzeme farklı,iğnesi güzel ayrıyetten içeriğinin renginde iğneye tüy uygulanmış:thumb: bunlarda iş görür şimdilik böyle takıl abi havasını suyunu denk getir yeterki, http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=44795 .
Avlandığınız bölgede balık olduğu sürece ve WTD yi yapabildiğiniz sürece balık alırsınız... Rastgelsin...!
teşekkürler. bu rover 98 lerin arka taraftaki püskülünü sökmemizi tavsiye eder misiniz ? bende de var. ayrıca bu bir popper sahte mi, yoksa wtd aksiyonu ile kullanılan bir sahte mi. turgay karaaslana göre popper ı baloncuk çıkarttıracak şekilde yüzeyden su üstüleri ise wtd ile göstermiş hoş, wtd örneğini de rover98 ile vermiş (ya da ben öyle görüyorum) rover98 ile levrek tutmuşluğu olanlar, siz nasıl kullanıyorsunuz ? rica etsem
Yerli malzemecilerin bizi mahkum ettiği klasik ürünler. Sakın yalnış anlamayın sevgili Salih, ürünler at-çek avcılığında kendini ıspatlamış ürünler. Gerçi o konuda da farklı düşüncelerim var ama... Keyifli avlarda kullanmanız dileklerimle... Sevgi ve selamlar.
Kadir kardeş dünki yorumunu ve karşılaştırmanı okudum evet diğer cam rapalanın görünüşü daha güzel duruyor. tayyar bey bunları nerde ve nasıl satıyor? bilgi verirsen sevinirim. bu arada senin Zippn Ziggy ler çok hoş duruyorlar, camdan önce onları almayı düşünüyorum ve eminim Zippn Ziggy lerin hepsi iş yapar gibi duruyor. güle güle kullan kardeş.
Bahadır kardeş, sonuçta denenmiş ve iyi iş yapmış sahteler bunlar. tabiki olumlu yorumlar olmasa kimsede bakmaz.
tabiki yardımcı olurum, umarım site yöneticileri adres vermemde bir sakınca görmezler, siteyle yakından ve uzaktan hiç bir alakam yoktur. www.rastgeleav.com almak istediğim ürünler için önce mail attım hangi renk kodunun ellerinde olduğunu sorduktan sonra siparişimi verdim. 1 günde de elime ulaştı.