cümleten merhabalar bir bayide alacagim vardihihi bende bunlari aldim onun yerinehihi 2 3 hafta oldu sanirim alali 2gözlü bir canta,icinde bir kac bölmesi var,15 20 sahte alir sanirimhihi resimlere tiklayinca büyüyor, sahteler: strike pro pervaneli popper,deniz motoru gibihihi rapala xrap subsurface: wtd aksinu ile calisir, suyun altindan gelir normalinde,aksiyonu,fena deyil,bunun cakmasi vardi o bundan cok daha basarili yüzüyorduhihi o wtd yi kendi yapiyordu,buna adam akilli wtd yaptiramiyorum kamis destekli oldugu haldehihi yozuri tabimaru: alabilecegim sahte bu vardi bayide,bende olmuyani aldimhihi belkim ileride gagasini keserimhihi silsitar su üstü sahte: atimi ve aksiyonu oldukca güzel:thumb: balik kesin alir:thumb: ilk gün güzel bir baracuda kil payi kactihihi Dam catal kuyruk silikon sahte: 2 tanesini baracudalar heder ettihihi sezonda adindan söz ettirecek kasik cizme aldim cok rahatmis:thumb: tavsiye ederim ve..... önceki günkü avimdan ufak bir görüntühihi zipn ziggy su üstü sahtesine atliyan baracuda ufak bir debellesme sonucu kurtuldu gittihihi video 49 saniye sürüyor http://www.dailymotion.com/video/xs3ufg_zipn-ziggy-top-water-and-baracuda-fishing-test_sport bilginiz üzere laptop um türkce karakterden yoksun az kaldi bir gün tekme tokat dalacagim bu laptopahihi notebook,cok yavas kalin saglicakla
Abi yeni oyuncakların hayırlı olsun , umarım alışık olduğumuz raporlarınla da süslersin ... Üstteki resimde sağ en üstte duran YOZURİ nin sırtı fosforlu yeşil olanı nı çok uzun zaman kullandım ve adı bende PRENSES olarak kaldı ... Şimdilerde hiç bir yerde bulamıyorum . Onu aldığın yerde bahsettiğim balığa rastlarsan eğer , o dükkanın adını yerini iletişim bilgilerini bana özelden atarsan sevinirim ....
Hepsi hayirli olsun... Gule gule kullan abicim... reeling guzel avlara ve tabiii raporlara vesile olsun... hooked
Benimlede alış veriş yapsana 3-5 bin liralık. Elde güzel ve hızlı notebook da var. Sonra eldeki malzemelerle helallaşalım.hihi hihi İyi günlerde kullan. Bu vesile alınmış, alınmıştır diyeceksin.
abi bu sefer mecburi olduhihi para yatıyordu bayide 3 4 aydır,onun yerine aldımhihi eldeki malzeme beni yıllarca götürür artık sağolasın kardeşim teşekkür ederim yozuri yi öylesine aldım,istersen sana ayırabilirimhihi,iş yapan yozuri gagalı sahtem çok,belki vardır envarterde aradığın ben su üstü ve dipte silikon hoplatmak dan çok zevk alıyorum gagalıyı kullanırken haz almıyorum desem yeri varhihi sağolasın kardeşim teşekkür ederim sezonda inşallah zevkli videolar çekme şansım doğar abi idareten iş yerinde yedek notebook ile takılıyorum,şuan diğer pc boş,ordan yazıyorum,alış veriş meselemesine gelince,artık sona geldimhihi eskisi gibi olmuyacağım artıkhihi not: baracuda nın su üstüne bindiği an daha nett idi,videoyu küçültünce görüntü kaybı olmuş
Hayırlı olsun abi. İnşallah hepsinden verim alırsın. Şu pervaneli sahteyi çok merak ediyorum açıkçası.
kadir abi yeni oyuncakların hayırlı olsun.barukuda iyi vurmuş yalnız balığı çekerken çok hızlı çekiyorsun gibi geldi bana.çünkü kancalar ağzının yumuşak bir yerine takıldıysa hızlı çekince ağzı yırtılıyor.rastgele
mustafa eğer kadir abiyle anlaşamazsan silifkede balık bayinde var.olmazsa spot balıkta indirim vardı bakmanı tavsiye ederim.
vallah ne yalan söylüyüm,türkiye de olmuyan su üstü sahtesi denk gelirse olurhihi onun disinda türkiye den alabilecegim sahte yokhihi sagolasin kardesim tesekkür ederim pervaneliyi cekince arkasindaki pervane pirrr diye ses cikariyorhihi levregin oldugu dönem onu bizzat deniyecegim vallah ne yalan söylüyüm,türkiye de olmuyan su üstü sahtesi denk gelirse olurhihi onun disinda türkiye den alabilecegim sahte yokhihi sagolasin kardesim tesekkür ederim balik sahteye bindiginde baligi cekmedimhihi tasma attim o sekilde kamis gergin vaziyette beklettim ki,kanca iyi otursun diye balik o esnada cirpirnirken kurtulduhihi kalamada cok az birsey acikdi tabbihihi
Sevgili Kadir, Hayırlısı olsun. Avları bol ve keyifli olsun. Açıkçası gagalı-dalarlı sahte görmeyi ummuyordum. Ama Yo-zuri Tobimaru seni de kandırmış Rastgele. Sevgi ve selamlar...
Vayy Kadir abi seni yeniden sahalarda görmek ne güzel. Bu arada hayırlı olsun yeni oyuncakların Rastgelsin.
sağolasın abi teşekkür ederim abi su üstüne geçmeden önce.bu sahteyi rafdan en az 10 kere indidirdim inceledimhihi hepsinde de vaz geçtimhihi gün bu güneymişhihi bayideki alabileceğim sahtelerin büyük çoğunlu var elimde içimde kalmasın alayım dedimhihi yanlız iyi bir su üstü sahtesine hayır demem takas ederim abi teşekkür ederim abi sağolasın sağolasın kardeşim teşekkür ederim eyvallah sahalara döndükde ortalıkda balık yokhihi tek tük baracuda var başkada balık neyim yokhihi bu gün resimdeki silikonun yarısını balığa kaptırdımhihi bir kaç kez su üstüne yeltendi baracudalar ama çakma olmadıhihivideo görüntülerine henüz bakmadım,iyi çıkmışlarsa yayınlarım herkese rasgele:hungry:
Hayırlı olsun Kadir abi. Silikonları çok beğendim. Daha önce internetten sipariş etmiştim aynısını, ellerinde yokmuş onun yerine cins bişi gönderdiler Bizzat gidip kendim aldım sonra silikon. Benim aldıklarım da çok güzel. Sezonunu bekliyorum bakalım. Levrek avlakları kefal kaynıyor şuan. Yalnız video müthiş olmuş. Bayağı uzağa atış yapmışsın sahteyle. Aldıklarının hakkını vereceğinden eminim, rastgelsin
sagolasin kardesim eyvallah,tesekkür ederim bende silikonu sezona sakladimhihi simdiden 2 tanesini heder etti baracudahihi israrla su üstü takiliyorum baracuda icinhihi bir tane kalamar silikon var,onu test edecegim,bakalim baracuda onada atliyacakmihihi