selam selam nasılsın pazar sabhımı aldın bunları pazar sabah bende geldım erken 1 tane lufer daha aldım onun dısında bırsey olmadı
bende de pazar günü öyleden sonra indim tokmak burnuna akşam aldım ama cokta istavrit yaptı yanımdaki arkadaşım cok güzel bir lüfer aldı
deneme arkadaşlar forma adamgibi resim koymaya calışıyorum umarım başarırım ama resimler acılmassada şimdiden herkesten özürdilerim
Resmi yükledikten sonra altta kodların yanında "thumbnail mode" yazan kısmın altındaki seçeneği "no" olarak işaretledikten sonra yanında "Forum" yazan kodu mesajının içine kopyalaman yeterli. Yukarda senin eklediğin resmin kodunu ben değiştirdim.
Halen Iri Istavrite Devam... Merhabalar ben küplüceden haydar... Bu siteden öğrendiklerim kadar, bilgi vermek gerekliliğini de öğrenmiş oldum... Bugün 10.11.2008 beylerbeyii cami önünden gün boyunca iri istavrit (sıyırtma ile) tam akşam 17.00 den sonra çinekop yapmaya başladı. akşam 18.00 e kadar oradaki tüm arkadaşlar 2 şer adet çinakop aldılar. arada bir lüfer alan abilerde de oldu. 70 gram kurşun, silkonlu köstek... İstavritler 100 gramın üzerinde
Aslında daha pratik bir yolu olmalı resim eklemenin.Yazılan mesajın altında aynı maillerdeki gibi bir attachmant olsa.Çok iyi olurdu.
maşallah güzel av olmuş haydar bey ben kavacıkta calışıyorum ve buranın sahilindede avlanmak istiyorum bana yol gösterirseniz sevinirim
yücel bey aynen dediginiz gibi yaptım ama sanırım biyerde hata yapıyorum ben sanırım resim yükleme olayını beceremiyecem
Selam, Ellerine saglik guzel bir av olmus.. Yalniz av hakkinda biraz aciklayici bilgilerde paylasirsan bizimle dahada guzel olacak.
o ufaklığın bakışları herşeyden güzel allah sana bağışlasın onu.. daha bereketli avların olur umarım..yanlız arkadaşın dediği gibi biraz daha açıklayıcı bilgi verirsen seviniriz hepimiz..rastgele