Yeni sahte çalışmam

Konu, 'Malzemeni Kendin Yap (Keşfet & Paylaş)' kısmında manyakkedi tarafından paylaşıldı.

1. manyakkedi

manyakkedi serat

En İyi Avı:
    sahte balık ile midye :D
    Yeni sahte çalışmamı beğeninize sunuyorum. İkinci resimdeki gibi iç kısımlarını iki kanal halinde maket bıçağıyla oydum. Biraz ağaç tutkalı sürdüm oyukların iç kısmına ve sert bir zemin elde ettim. Sonra sıyırtma kurşun diyorlar galiba onları penseyle biraz sıkarak tam yuvarlak hale getirdim. Açtığım olukların ön ve arkalarına gaga yaptığım malzemeden küçük parçalar keserek yerleştirdim ki bilyeler çarptığı zaman ses çıkarsın. Sonra krom çelik teli de uygun şekilde büküp yuvasını ayarladıktan sonra ağaç tutkalıyla parçaları yapıştırdım. Sonra çift taraflı bant yapıştırarak balığı alüminyum folyo ile kapladım. Yan taraflarına ise hologram defter kaplığından kestiğim parçaları yapıştırdıktan sonra akrilik boya ile renklendirdim. Baş kısmına ve alt kısmına da simli oje sürdüm biraz. 30 dk epoksi almıştım(5 dk olanından çok daha kullanışlıymış), onunla tüm yüzeyini kaplayarak bitirdim. Eleştiri ve önerilerinizi bekliyorum.

2. ozan84

ozan84 ali ozan malkoc

uzel olmus kardesım elıne sağlık

3. undercut

undercut OKTAY

Favori Kamış:
    okuma v system 2.40 10-40gr
    Favori Makine:
    okuma sna pro25-daiwa regal 3000ia
    En İyi Avı:
    sazan 2.2 kg,turna 56 cm,levrek 4.2 kg
    elinize sağlık güzel olmuş.Ancak kurşunlar birbirine çarparak ses çıkarmaz....

4. manyakkedi

manyakkedi serat

En İyi Avı:
    sahte balık ile midye :D
    teşekkür ederim
    teşekkür ederim,kurşunlar yerleştirdiğim mikaya çarparak ses çıkartıyor.