meraba abilerim ve arkadaşlarım, daha önce 2 tane bu plastik kutudan almıştım,birine sakız dolduracaktım, küçük olanıda tip kutusu yapacaktım sokak hayvanları için, bu gün yeni sahtelerimi, önceki kutusuna katmıya çalışırken baktım,çoğu dışarıda kalacak,o ara gözüme bu kutu erişti saniyelik plan yapıp hemen işleme koyuldum bulduğum çelik teli ısıtıp 1er cm ara ile deldim sonra sahtelerimi içine yerleştirdim süper oldu kanımca fiyatı 2.65 kuruş salı pazarın dan almıştım 15.5cm yüksekliği var 14.5cm eni var 22.5cm uzunluğu var üst kapağın boydan uzunluğu şu köşe fortuna nın köşesi Uploaded with ImageShack.us bu köşe ryobı nin köşesi Uploaded with ImageShack.us bu köşe river in köşesi Uploaded with ImageShack.us bu köşe duellerin köşesi Uploaded with ImageShack.us şu köşe yozurı nin köşesi Uploaded with ImageShack.us ortada silikonlar Uploaded with ImageShack.us kapağı bilem var kutuyu çantadan çıkarmadan aç kapağı al sahteni kapat Uploaded with ImageShack.us soda şişelerini ölçü niyetine koydum soğukdur içilebilinir durumda Uploaded with ImageShack.us sırt çantasının içinden görüntü Uploaded with ImageShack.us kalın sağlıcakla
sağol abi teşekkür ederim kısmetimi aramaya devam edeceğim,belki bu gece belki sabah suyunda sağol kardeşim eyvallah dikkatli davranırız o konuda
Bende kara kara düşünüyordum o kadar sahte var nereye koysak diye malzeme kutuları da çok pahalı zaten bizlerde ilham verdiniz çok teşşekürler.. Sağlıcala kalın
Güzel uygulama fakat delikler dışa doğru kutuyu tutarken felan elinize iğne ucu batmıyormu veya sallantıdan sahteler o deliklerden çıkmıyormu.
sağolun teşekkür ederim teşekkür ederim sağolun gözümden kaçmış o durum,şimdi kontrol ettim bir kaç sahtenin iğnesi fazla sarkmış,o sorun deyil şerit çekerim oraya hatırlatdığınız için teşekkürler
abi tam üstüne bastın düz yassı kutuda sahtelerin kancası bir birine giriyor,birini alıyım derken 3 4 birden geliyor eline böyle daha kullanışlı oldu,her sahtenin bir bölümü var artık teşekkür ederim
kadir ellerine sağlık baya güzel olmuş bende öyle yapayım bari baya sahte var ne nerde zor bulunuyor.
Açıkçası kutu pek hoşuma gitmesede sahteler takla attırır cinsten )) Paylaşmayın bunları lütfen. Tutamıyorum kendimi
Dostum,çok ucuza yaratıcı bir çözüm olmuş.Eminim faydalanacak arkadaşlarımız olacaktır,eline sağlık...
sağolun arkadaşlar bu sabah suyunda,, daha doğrusu sabahın 4 ünde mekana gittim 1saatlik uyku çektikden sonra kırmızı kafa düel ile taradım yok yemiyor,peşinden sırtı kambur duel ile tarama yaptım gün ışıdığı vakitlerde ufak yalandırmalar takip ediyordu,bir ara 3 ispendek aynı anda takip etti 25cm civarı idi atlamadı, daha sonra ryobı kardeşlere geçtim,sırtı pempe olan a bir yalandırma atladı saldım suya,bir kaç kez daha denediler alamadılar sonra bu turna atladı ilerliyen saatlerde bir ispendek takip etti ufakdı atlamadı,yoruldum döndüm eve mekanda yavru balık her boydan kum gibi,mekanın içi dışı yavru balık kaynıyor,hal böyle iken biz levreği zor tutarız bu aylarda 30cm lik bir levrek gördüm tepeden izliyorum,onca yavru balığın, kalem gibi zarganaların içinden geçerken sahteyi burnunun önünden geçirdim oralı bile olmadı şu yaz bitsin sorarım ben hesaı ona Uploaded with ImageShack.us
Tebrikler, duyarlı davranıp ufaklıkları saldığın içinde ikinci kez tebrikler.Şu Ryobileri aldığımdan beri kutuda duruyor,daha hiç kullanmamıştım,ama galiba onlarada şans vermem gerekiyor Bu arada levreklere fena bilenmişsin,yaz sonu Allah yardımcıları olsun