her gecen gun balik avi malzemelerine yenileri ekleniyor ve gelisiyor...artik neredeyse canli yemlere gerek kalmadi her yenilikte sahteler canlaniyor.iste benim cok hosuma giden sahte yemlerden birkac resim sunuyorum..diger cesitleri asagidaki linkten takip edebilirsiniz arkadaslar resimlerin hepsi kopyalanamiyor o yuzden... http://www.stormlures.com/products/index.cfm?type=soft_lures
Paylaşım için teşekkürler bu sahte yemlere ben bile atlarım sizlerin neden iyi balık yakaladığınız belli oluyor.
osman abi gercekten cok gelismeler var bu sektorde...dogum gunumde baya sahte yem ve rapala hediye aldim icinde ikitanesi cok hasuma gitti canli gibi masallahbizlerin balik tuttugu felan da yok abi burasi turkiye gibi degil...yaklasik 3 haftadir baliga gidemiyorum ya yagmurlu ya ben calisiyorum yada gunesli ama 15-16 siddetinde ruzgar oluyor...ztaen gitsemde benim yasadigim guney bolgesinde balik durumu cok aci...sadece kuzeyde balik avlama sansi var buralarda...malzemen full bende a-z ye diyebilirim 4 takim cantasi yapay kasik rapala mepss sasi vs.var...4 adet makineli 1 fly takim 2 adet big game cikrik ve fiber carbon dolgu kamisi 2 adet biri 6-10 mt gol kamisi 2 kisilik cadir,ozel elbise....yani ne ararsan var..ama baliga gitcek zaman yok ve balik yok...
Seni bu taraflara transfer edelim bir dahaki seneye sezon açılışına gel balığa doyarsın o malzemeler burada güzel iş yapar.
bunaldim burda seneye haziranda gelicem 2-3 ay kalicam memleketimde...bu senede gidemedik ama seneye kararliyim...gelicem ankaraya kankami ziyarete ve insallah gidecegiz beraberce hepbirlikte bir organizasyona osman abi ama tabi suyu ve icinde canli olan bir gol kalirsa
Yeterki sen gel göl kalmazsa bile biz göl yaparız senin için gelmeden evvel mutlaka haberimiz olsun.Proğram yapalım.
bu sahte yemler mukemmel gercekten, dediginiz gibi ben suda gorsem atlarim herhalde bu baliklara tesekkurler paylasim icin. ayrica umarim baliga gidecek vaktin ve balik avlayacak guzel avlaklarin olur yakin zamanda.