Merhaba arkadaşlar bugün yine bir alışveriş yaptım . Malzemeyi daha önce almış olan ya da kullanan arkadaşlar varsa yorumlarınızı bekliyorum . Sol üstteki misinayı turna için kullanıcam satıcı çok iyi olduğunu söyledi bakalım sonuç ne olucak bilmiyorum . Mepps spinner lar nerede iş yapar ? Bana Tatlı su levreği için tavsiye etti ona uyarak aldım . Limon renkli olan spinner benim favorim sudak levrek turna aldım bu spinner la gecen gün suda bıraktığım için yeniden aldım .
Evet doğrudur 6 numara . Mepps spinner bugün işten çıkışta denedim 40 cm civarı bir sudak aldım daha sonra gelen giden olmadı dip çok pis en ufak yosun takılıncada spinner dönüşü kesiyor . Arkadaş limon renkli spinner la atışlar yaparken aynı yerde geçen sefer benim takılıp kalan aynı renkli spinneri takıldığı misina ile beraber yakaladı 2.yide ya kaybedecektik yada 2 side gelecekti geri. Hemen bir çözüm düşünerek uyguladım . Elimde canlı dib oltasi için kasnak vardı ve misina 0.40 civarı kalındı hemen bir 40 gr kurşun 3 lu iğne takıp sudaki parça misinayı hedefleyip atışı yaptım ve taktım ve kuvvetlice asılınca hem yeni hemde eskiden orada kaybettiğim spinner aldık . Arkadaş balık yakalamasada benim malzemeyi geri almama yardım etti ))) . Suda kalan parça misinalar bile bu kadar sorun açerken tırıvırı filan kalsa ne olur merak ediyorum Allahtan buralarda öyle bir kullanım filan yok görmedim de hiç . Çok Konuştum yorumları bekliyorum hala )) .