Yeni Sahteler - Mepps Spinner ?

Konu, 'Sahte Yemler' kısmında Senol_Temur tarafından paylaşıldı.

1. Senol_Temur

Senol_Temur Senol

Favori Kamış:
    Shimano Alivio CX 240 Medium Light
    Favori Makine:
    Shimano Exage 3000SRC
    En İyi Avı:
    Sudak 59 cm - Turna 86 cm
    Merhaba arkadaşlar bugün yine bir alışveriş yaptım . Malzemeyi daha önce almış olan ya da kullanan arkadaşlar varsa yorumlarınızı bekliyorum .

Sol üstteki misinayı turna için kullanıcam satıcı çok iyi olduğunu söyledi bakalım sonuç ne olucak bilmiyorum :) . Mepps spinner lar nerede iş yapar ? Bana Tatlı su levreği için tavsiye etti ona uyarak aldım . Limon renkli olan spinner benim favorim sudak levrek turna aldım bu spinner la gecen gün suda bıraktığım için yeniden aldım :p .

2. okahraman

okahraman

Limon renkli olan 6 numara mı aceba?

3. Senol_Temur

Senol_Temur Senol

Favori Kamış:
    Shimano Alivio CX 240 Medium Light
    Favori Makine:
    Shimano Exage 3000SRC
    En İyi Avı:
    Sudak 59 cm - Turna 86 cm
    Evet doğrudur 6 numara .
    Mepps spinner bugün işten çıkışta denedim 40 cm civarı bir sudak aldım daha sonra gelen giden olmadı dip çok pis en ufak yosun takılıncada spinner dönüşü kesiyor :) . Arkadaş limon renkli spinner la atışlar yaparken aynı yerde geçen sefer benim takılıp kalan aynı renkli spinneri takıldığı misina ile beraber yakaladı 2.yide ya kaybedecektik yada 2 side gelecekti geri. Hemen bir çözüm düşünerek uyguladım . Elimde canlı dib oltasi için kasnak vardı ve misina 0.40 civarı kalındı hemen bir 40 gr kurşun 3 lu iğne takıp sudaki parça misinayı hedefleyip atışı yaptım ve taktım ve kuvvetlice asılınca hem yeni hemde eskiden orada kaybettiğim spinner aldık :p . Arkadaş balık yakalamasada benim malzemeyi geri almama yardım etti ))) . Suda kalan parça misinalar bile bu kadar sorun açerken tırıvırı filan kalsa ne olur merak ediyorum Allahtan buralarda öyle bir kullanım filan yok görmedim de hiç . Çok Konuştum yorumları bekliyorum hala )) .

4. mufi

mufi Muvaffak İŞMEN

Favori Kamış:
    kıyı balıkçılıgı standart malzeme oltakamışı ve makine
    Favori Makine:
    Daiwa GS 9
    En İyi Avı:
    her av iyidir yeterki usule uygun olsun
    renkler güzel dikkat çekici.. umarım balıklarıda aldatır..:)