strike pro jl 120 f A44E strike pro EG063 f 005,061,132 yozuri arc minnow daiwa td salt pencil doradotune rapala x rap walk rapalanın atış mesafesi ve wtd aksiyonu güzel river 2 sea target minnow 90 hd 13 rapala maxrap 11 fb riyobi 02 ve 19 reeling
Eğer iskele gibi bir yerden yani derinliği 1,5 - 2 metre olan bir yerde kullanmayacaksan almasanda olur. Sığ suda dibe sürterek geliyor. http://www.rastgeleav.com/default.asp?git=7&kategori=21 Alacağım diyorsan burada vardı, ben yerinde bizzat görmüştüm 1 ay kadar önce
Hüseyin bey gene bir sürü sahte almışsın hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan daiwa ile levrek alacağım:thumb: yanlız iğneleri çok büyük geldi bana,biraz küçüklmet lazım
Alper bey, Çağlar Av Marketinde var daha iki saat önce oradaydım. Dükkan Kızlarağasına giderken yol üzerinde kime sorsanız size gösterir.
teşekkürler evet banada iğneler biraz büyük geldi sanki diğer modelin aksiyonu daha güzel gibi 10,5 cm olanın geçen geldiğimde evrensekide kullandım güzeldi
Strike prolar sanırım fazla takılıyor. Çünkü max-rap lardan daha fazla dalarlılar. 005 in kıymetini iyi bilin Özellikle gece.
hımm.. güzel sahteler... her birinde ayrı bir heyecan potansiyeli görüyorum, içimden bi ses maxrap ve ryubi lerle tez zamanda bir levrek alacaksın diyor ryubiler benimde hoşuma gidiyor aslında, kadir aganın tavsiyeleri vardı gece ve gündüz için ryubi den. onları not aldım ilerleyen zamanlarde inşallah edineceğim. bol avlı günlerin olsun...
evet küçük boy sahteler daha güzel yüzüyor,maxrap 13 ile 11 arasında farklılık var,sadece maxrapa husus bir şey deyil,boyu büyük olanlar daha çok yanlara yalpa yaparak geliyor Hüseyin beyde ne sahteler var bunlar onların yanında uzakdan akraba kalırlar