Güzel sahteler, umarım istediğin balıkları bunlarla alabilirsin... Ama hiç kolay değil bugün bende hisarçnündeydim dayanamadım 3 sahte de ben aldım ... Hastalık gibi bişey oldu. Hanıma alışveriş manyağısın derken ben onu geçtim bu konuda
belki daha evvel başka başlıklar altında söylenmiştir. ama şöyle bir laf var ; bu av malzemelerinin ilk avı "balıkçı" olurmuş güle güle kullanın .)
Daha evvel söylendi ama napim dayanamıyorum. Balık malzemesi satan görmeyeyim. Du bakim neler var diyorum ve bi giriyorum. Sonuç bu
Selam Volkan, Bende senin gibiyim daha sahteyle bir balık yakalamış değilim.. buna rağmen ona harcadığım paranın hatli hesabı yok sıkıldım ama artık ne yaptıysam olmuyor.. foruma bakınca bir heyecan sarıyor evde duramıyorum sonra kalkıyorum hemen bir kaç sahte daha alıyorum diorum bunlarla tutulur süperler..e sonra geçiyorum avlağa at babam çek babam tık yok en sonunda derin bir nefes o günki balık tutma forsum geçiyor.. ertesi gün gene aynı şeyler tekrarlanıyor kesin bugün son kez bir sahte daha aldım balık tutana kadar almayacağım sahte gitmicem balıkçıya.. bence sende öyle yap bu iş hastalık psikolojim bozuldu
Hay Allah. Tek ben olmamam güzel ama nolcak bizim bu halimiz bilmiyom gari Sigara tiryakisi gibi oldum bende, her aybaşı bi kaşıntı tutuyo. Yazdıklarına çok gülüm, kendi halimin bire bir aynısı.
Bende bilmiyorum zaten kafayı yedim burda balık yok demekki..şu alttaki konu linkime tıkla bi bak dahada sevineceksin http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=41194
tam pesetmeyi düşünürken sizin bu konuyu gördüm ve pes ettim ya bu levrek de at çek işi bir palavrasyondan ibaret yada karadenizde sonuç vermiyor denemelerim hep aynı hüsran o sahte ile bu sahte ile olacak birşey değil ayda akradenizde hamsi kefal türü balıklar çok olduğu için sahteye atlamıyor bu gün dre ağzında denedim adam yanımda solucanla 3-4 kg lık aldı o akdar attım bir takip bikle olmadı en iyisi denizde beklemeli ava devam edip alabalık sezonun açılışını beklemek
Ben çoktan pes edecektim hemşerim çoktan.. geçen hafta arkadaşımın babası deniz kenarında gezinirken birisi sahte balıkla kenardan at çek yapıyor diyorki benim oğlumla arkadaşıda sizin gibi sürekli atıp çekiyorlar ben daha levrek aldıklarını görmedim deyip tam gülerken adamın oltaya asılıveriyor levrek kenara çektiğini görünce akşamına gelmiş ya sizin şu sahte balıklar nerde deyince konuyu sorduk anlattı bu şekilde yine sardım at çeke... artık levreğin son şansları gelecekse gelsin.. :laughing:
Linkteki tüm yazıları okudum, baştan söyleyeyim ben şans eseri 1 tane tuttum ama sahtenin adını vermeyeyim gidip alırsın Balık 23 cm lik bir levrek palazıydı ve ensesinden yakalanmıştı, balına. Senin yine deniz yakınmış. Biz minimum 30 gidiş 30 geliş 60 km yol yapıyoruz sabaha kadar duruyoruz yine bişey yok. Bişey yok diye vazgeçmiş değilim çünkü geçen sene 2 tane 3 kilo ve üzeri levrek yakaladılar gözümün önünde. 3 kişi gitmiştik, avlağa akşam saat 8.00 gibi atçeke başladık 2 kişi ard arda çekti balıkları, ağzım açık kaldı. Ben o zaman işin acemisiyim. 1 tl'lik bi sahtem var Ben bişey tutamadım. Saat 8:40 ta herşey bitti. Sonra sabah 04.00 lere kadar tek vuruş yok. Levrek böyle bişey işte. Sahtelere veya kendine suç bulma bence. Umarım kilo üzere levreklerimizi yakalamak nasip olur bu kış.
Alayım Volkanım ya senimi kırıcam söyle hele sen bi markayı sıkıntı yok şimdi yine gaza geldim sabaha karşı çıkıcam yola çayımı kavemi alayım oradanda iş yerine geçerim..
Sahtelerin neler bilmiyorum (belki elinde vardır) Pelican Nitro 44 (13 cm) İzmirde yok şu anbu sahte Bende de yok, balığı yakaladıktan sonra dibe taktırıp suda bırakıp gelmiştim (Bulursan bana da al ) Kendini hırpalama dinlene dinlene, akşam sabah 2 saat dene baktın vuruş yok dön. Evde yakınmış avlağa. Benim öyle olsa hiç şikayet etmem. Levrekçiler yağmuru bekliyor onu da bil. Şu an deniz çok berrakmış. Yağmur yağınca bulanacakmış ve daha kolay kandırabilecekmişik levreği
Burası hergün yağmurlu o açıdan sıkıntı yok, bir günde hani eve geldiğimde benımle kafa yapmasalar ağrıma gitmeyecek balık konusuna gelincede 100mm olanı var linki burda http://www.spotbalik.com.tr/NITRO-44-PELICAN-MAKET-BALIK-100-MM,PR-24448.html
Spot mu bırak şu üçkağıtçıları. Ismarla bak ne göndercekler. Ertesi gün arayıp o elimizde kalmamış bunu göndersek olurmu diyorlar. Mecburen olur diyorsun. 2 kez buradan sipariş verdim ikisinde de sonuç aynı. Sende nasıl sahteler var merak ettim. ?
Süper bir sohbet oluyor sakın bozmayın o levrek varya o levrek ah onu bir yakalarsam:laughing: :laughing:
aga ben yerli marka çin üretimi sahteyle yani tek bi sahteyle balığın çok çok kıt olduğu yerde gece gündüz uğraştım saatlerce denedim ama tuttum!izmir yaşıyorsun galiba!o sahtelerle ben izmir gibi bereketli bir yerde yaşasam 2 yıl balık tutarım.eline bi mavi ton sahte al uygun hava koşullarında uygun bi merada uygun saatler de 4 saat dene!en az 3 balık tutarsın en azzzz.çeşit oldukça kafan karışır,motivasyonun bozulur.aman daha fazla alayım deme.rastgele.bu ara da rakam verdim 3 olmaz sa 2 olur.tutamaman imkansız onu demek istiyorum.hele bu mevsimde!
oooo hayırlı olsun Volkan kardeşim güle güle kullan sahtelerin sende kalma süreleri ne vakte kadar meralar seni çağırıyormuş sahte almak için:laughing: şaka bir yana ilk fotoya baktım öncesinde,keşke maxrapları almasaydın dedim gördümkü onları önce almışsın, güzel sahtelerin var sabah suyunda güneş açmadan kullanacağın 2 sahte, bir ryobi 2. yeni aldığın kırmızı kafa:thumbnu çok tutdum diğer kırmızı kafalara göre:thumb:markası nedir onun?
Valla ne yazam bilemedim. Siz İzmir'de ne zaman bulundunuz bilmiyorum ama bu sene doğru düzgün levrek vermedi İzmir. 25 Ekim 27 Ekim arası bi avlak trofeler verdi o kadar. O da 3 gün sürdü ben çalıştığımdan gidemedim. Bu tarihler arası herkes aldı, hatta bu forumda da bi arkadaş yayınladı. Sonrasında ciddi bir av vermedi azmaklar. 10 kişi varsa azmakta 1 ispendek alındı gibi. Öyle 4 saatte 3 balık falan artık hayal. 3 kişi gidiyoruz sabaha kadar atçek atçek gene bişey yok. Olmadı mı olmuyor. Mevsimler biraz da kaydı, Aralık ayının sonları iyi levrek yapabilir belki. Biraz daha soğusun bakalım