10 yozurinin en iyi sahtelerini almişsiniz Levrekler bu sahteleri eminimki çok beğenicekler Güzel Trofe Levrek raporlarinizi bekliyoruz.
Teşekkür ederim birkaç sipariş daha verdim yozuriden ve diğer markalardan bakalım trofeler kanacakmı bunlara
Hepsi guzel, ancak ben yozurilerin atis mesaafesini begenmiyorum pek, uzaga atista cok etkili degiller ruzgari sert havalarda, ama basarililar. Sari olani denemek isterdim. Uzak atislar icin daiwa saltiga laser ile max rapleri begeniyorum. Amaaa... Sizin sahtelerinizi cok begendigim gercegini degistirmez bu... Rastgelsin hocam
Mert ilk resimde soldakinin renk kodu c4 ise ben de bugün aynısından aldım. Çok hoşuma gitti. Hepsini güle güle kullan....
hayırlı olsun. daha önce yozuri kullandım ama nedense verim alamadım. belkide renk faktöründen dolayıdır. uzağa atışlarda biraz sıkıntılı gibi. umarım sen başarılı olursun.rastgele
Teşekkür ederim bir kaç tanede usami Popper sipariş verdim 9cm limon ile birkaç denemem oldu önceden vardı onunla iyi sonuçlar almıştım denize bırakınca birtane daha almak istemiştim sizede rastgelsin
Teşekkür ederim evet uzak atışlarda sıkıntılılar ben bunları hem kıyıdan at çek için hemde teknede sırtı için aldım rastgelsin