Yeni sahtelerim geldi.

Konu, 'Sahte Yemler' kısmında mersinli tarafından paylaşıldı.

1. mersinli

mersinli Nuri

Favori Kamış:
    speedmaster surf ve spin
    Favori Makine:
    shimano exsence ve ultegra
    En İyi Avı:
    2,8KG BARAKÜDA
    Selam arkadaşlar.Bunları yeni aldım.Genelde daha önce kullandığım ürünler fakat pervaneli rapaladan ümidim var.Lüfer zamanı iş yapar diye düşünüyorum.Küçük olanı dere ağızların da levrek için kullanacam.

Uploaded with ImageShack.us

2. mersinli

mersinli Nuri

Favori Kamış:
    speedmaster surf ve spin
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    2,8KG BARAKÜDA
    Yozuri yeni 3 boyutluymuş.

3. western222

western222 Süleyman

Favori Kamış:
    RON THOMSON TYRAN 2.70 cm
    Favori Makine:
    DAM QUICK EFFZETT 735 RD
    hayırlı olsun...youzuri 3 boyutlu yeni bir boyut açacak anlaşılan rapala işinde...çantadakilerimize yazık olacak anlaşılan :)

4. mehmetcelik33

mehmetcelik33 mehmet celik

nuri abi rapalaların çok güzel,abi nerden tedarik ettin.özellikle pervaneliyi?

5. OMMG

OMMG OKAN

Güle güle kullanın.iğneleri keskin bahtları açık olsun...

6. maximturka

maximturka mert

Favori Kamış:
    Okuma Salina SeaSpin10-40g,Shimano Alivio AX8000 3,30mt 50-100gr, Lineaeffe ac casting surf 390cm,
    Favori Makine:
    Okuma Safina Pro SPa-25 , OKUMA AVENGER AV-55 MAKİNE,DAİWA CROSSFIRE 2500
    bu pervanelıden bende almak ıstedım ancak sonra yok artık abartmaya gerek yok dedım, ama sonucları ve deneyımlerınızı merakla beklıyorum :)

bu arada yurt dısındakı ınternet sıtelerınde bu sahte var , turkıyede gormedım .

7. mersinli

mersinli Nuri

Favori Kamış:
    speedmaster surf ve spin
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    2,8KG BARAKÜDA
    Yurtdışından aldım.Deneyip göreceğiz bakalım.

8. merkury33

merkury33 HASAN

Favori Kamış:
    tahta, el oltası
    Favori Makine:
    mercury90
    zaman geliyor pervaneli adana sahteleri ben görüyorum. ben onlara teyyare sahta diyorum, adananında teyyaresi çok olur ya, tarlaları ilaçlamak için. adanada lüfere yakalamak için bayağı kullanılıyormuş. tabiiki yuzuri yerini ttutabilirmi bilemem. hayırlı olsun

9. zafdem

zafdem zafer

Favori Kamış:
    SHIMANO SPEEDMASTER AX 14-40 GR
    Favori Makine:
    SHİMANO EXENCE 4000S-BB-daiwa cartate 2510PE H -daiwa cartate 3012H
    En İyi Avı:
    3.5 kg akya
    balık varmı ki?

10. asi05

asi05 asi

En İyi Avı:
    3 kg alabalık
    çok güzel sahteler özellikle parlak olanlar iş yapar.

11. GOKHAN AKSOY

GOKHAN AKSOY GOKHAN

Favori Kamış:
    SAVEGEAR 240 CM 20 GR ATARLI___SHIMANO NEXAVE CX SPINNING 2,40 -M- 10-30 GR
    Favori Makine:
    SHIMANO TWINPOWER___SHIMANO BIOMASTER
    En İyi Avı:
    11KG TURNA
    merhaba nuri abi yeni sahtelerin hayırlı olsun bol balıklı olsun bende turna ıcın su ustu dusunuyorum ama hala karar veremedım

12. ihsan929

ihsan929 ihsan

Favori Kamış:
    RON THOMSON veLineaeffe s-curve spinning kamış 2.70
    Favori Makine:
    Shimano Exage 2500 RC ve 4000 RC
    En İyi Avı:
    lüfer 5 kg şimdilik
    Merhaba Nuri bey
    Yeni oyuncakların hayırlı olsun. Bol ve güzel avlar dilerim. Yozuri güzelmiş.

13. mersinli

mersinli Nuri

Favori Kamış:
    speedmaster surf ve spin
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    2,8KG BARAKÜDA
    Var var...

14. mersinli

mersinli Nuri

Favori Kamış:
    speedmaster surf ve spin
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    2,8KG BARAKÜDA
    Uygun fiyatlı dersen rover al paran varsa ima al.

15. Ege Demirağ

Ege Demirağ Ege Demirağ

Favori Kamış:
    Okuma Lure Mania 2.13 5-20 7''1
    Favori Makine:
    Daiwa megaforce 1000 A
    En İyi Avı:
    Önemli olan balığın büyüklüğü değil yaşadığın heyecandır.Heyecan ince misinayla tutulan balıktır-LRF
    maxrap ile clackin rapin beyaz olanı gece iş yapar diye düşünüyorum :) o küçük olanda çok tatlı bişeymiş bizim eski foçada ona çok levrek atlar çünkü çok gamit ve gümüş var.. çok güzel sahteler bahtları açık olsun ..

16. KARAHANLI07

KARAHANLI07 Metin Özgür Doğan

Favori Kamış:
    OKUMA-SHİMANO-D.A.M
    Favori Makine:
    OKUMA-SHİMANO-D.A.M
    En İyi Avı:
    dostlarım
    Abi hayırlı uğurlu olsun.Ben fanatik bir rapala kullanıcısıyım.Rapala özellikle maxrap sana çok güzel balık ikramlarında bulunacak.çok isabetli seçimler yapmışsın.ben de rapala maxrap ın bütün serisini istisnasız satın alıcam bu gün yarın(aslında maaşı alınca):D elimdeki maxrap 110mm fayu-fs(hacı babam denize yolladı :()-serisini unuttuğum kavuniçi turunculu bir şey wrap serisi var bu sahtelerle yapacağın avlar beni şaşırmayacak buna eminim.tekrar hayırlı uğurlu olsun:)..

17. atçekgökhan

atçekgökhan GOKHAN

parası olana rapala markasını parası kısıtlı olanada fransız alman ortak firması discovery sahte maket balıkları şiddetle tavsiye ederim rapala finlandiya malıdır ve sahte maket balık işini ilk uyguluyan ve günümüzdede hala revaşda olan firmadır. rapala markası genel manada sahte maket balıklarlada özleşmiştirki bu işe yeni başlayan arkadaşlar rapalanın sahte balıklara verilen ad olduğunu zannederler fakat yanılırlar yanılttırılırlar.örnek verecek olursak yozüri bir sahte balık üreticisidir.rapala üreticisi değildir rapala markadır fabrikasıda finlandiyadadır.bu marka da aynı yozuri gibi sahte balık üreten firmadır tek farkı ürettiği sahte balık avcılarının isminin rapala olmasıdır:)umarım yeni veyahut bilmeyen arkadaşlara yardımcı olabilmişimdir saygı ve sevgilerimle

18. atçekgökhan

atçekgökhan GOKHAN

karahanlı kardeşım rapalanın tombul fat deep rap lerinide(tombul olanları) şiddetle tavsiye ederim çok iyi yüzücüdürler vede iyi avcıdırlar bu sahtelerin bir özelliğide ki bunu kolay kolay kimse bilmez çekiş sırasında iğnler kayalara taşlara vb... takılmaması vaabında sahtenin aynı dipte yem yiyen balık misali kafasının diğer sahtelere oranla daha aşağıya egimli olarak süper yüzüş aksiyonlarıyla size doğru gelmesidir.bunu tanıtım videolarında çok net görebilirsiniz vede en büyük trofe balıkların bu tarz sahtelerle alındığıda dünyadaki profösyenel atçek balıkçılarının ortak görüşleridir. kolleksiyonunda ve çantanda bulunsun derim:)

19. atçekgökhan

atçekgökhan GOKHAN

üçlü iğnenin arkasında bulunan tüylerin balıkların yüzüş aksiyonlarını kısıtladığı vede etkilediği bizzat üreticileri tarafından beyan edilmektedirki bunu bilerek neden yapar ve satarlar anlaşılamamaktadır.(nekadar süs okadar para:))) zaten bu sahtelere atlıyacak avcı balıkların o tüye degilde sahtabalığın kendisine vuracagi aşikardır. bu yüzdendirki tüylü üçlü iğne bulunan sahtelerden kaçınmanızı tavsiye ediyorum. bizzat kendimde bunu denedim ve gördüm saygı ve sevgilerimle

20. atçekgökhan

atçekgökhan GOKHAN

en üsteki üstü mavi altı beyaz kuluncu kırmızı özellikle denizde hertürlü avcı balığı kandırabilecek nitelikdedir.suyun derinlik analizini iyi yaparsanızki iyi trofeleri yakalamanız için hiçbir sebeb bulunmamaktadır. ayrıca bıraktığınızda en dibekadar dalar çektiğinizde yukarı aşağı herderinlikde inanılmaz aksiyonlarla yüzebilelecek bir kandırıcıdırki palamut orkinos kılıç lüfer akya sinarit baraküda levrek orfoz vb...ne denk gelirse alırsınız ama bir şartla kuyukta bulunan 3lü iğnedeki tüyün olmaması kaydiyla.(yukardaki yazımda nedenini yazmıştım)rastgele,denkgele