Merhaba arkadaşlar, Tatlısu levreği, kasna, turna ve kefalde iş yapar umuduyla internetten sipariş ettiğim sahtelerim bugün elime ulaştı ve sizlerle paylaşmak istedim. STRIKE-PRO JL-066S SUNİ BALIK 6CM 6 cm boy, 8,7g ağırlık, gagasız, batan tip, gagasız olması sayesinde özellikle levrek gibi su üstü avlanan balıkların asla karşı koyamayacakları suni balık. STRIKE-PRO EG-124A SUNİ BALIK 7CM 7cm boy, 5,6gr ağırlık, 0,6m dalma derinliği, 2 adet 3lü iğne, yayvan gagası ile özel yüzme tekniği, içinde bilyaları ve özel canlı renkleri ve yaldızı ile dikkat çeken bir yem SILVERSTAR NEMMO MAKET BALIK 9CM 9cm boy, 8g ağırlık, muhtelif renklerde maket balık. üründe WMC marka iğne kullanılmıştır. İçindeki bilyaları sayesinde çıkardığı sesle çevredeki balıkları kendine çeker, suda hareketi çok cezbedicidir.
Hayirli olsun.Guzel sahteler.Umarim gonlunce avlar gerceklestirirsin bunlar ile Rastgele... (Bu arada keske bahsettigin hedef baliklar icin en az bir tanede turuncu agirlikli bir sahte alsaydin)
Teşekkürler, aslında ürünlere bakarken turuncu renk aklıma geldi ama vazgeçtim, artık ileride bir tane de turuncu renkler içeren alırım...
Bence turuncu bir yada birkac sahtede edinmelisin.Bunu Vedat ABAYOGLU buyugumuzde uzerine basa basa soyluyor.Ayrica elimdeki genis arsivler icerisinde kasna,turna gibi baliklarda turuncu,kirmizi ve altin sarisi renklerin (ozellikle turuncunun) cok ise yaradigini gordum.Dikkat ettiysen benim sahte calismalarimin buyuk cogunlugu bu renk yada renklerle yapilmis sahteler. Ama henuz deneme firsatim olmadi o baska mesele tabii Neyse sana guzel avlar temenni ederim
savaş güle güle kullan...inşallah bu sahteler ile çok zevkli avlar yapıp burada bizimle paylaşırsın...şimdiden rast gelsin kardeşim... srike-pro markası tatlısu da bilhassa turnada avcı olan bir markadır...
teşekkür ederim turgay abi, ava gittiğimde yakaladığım her balığın fotoğrafını çekip, sizlerle paylaşacağım...
hayırlı olsun istediğin gibi güzel avlara imza atarsın inşallah. İlk resimdeki sahte çok hosuma gitti atmada yanında yat
Güzel sahteler, kesinlikle iş yapar diye düşünüyorum ama mutlaka KULL64'ünde söylediği gibi turuncu, yeşil ve sarı renkli canlı birkaç sahte veya kaşık edinmelisin. Turna avına bir defa çıktım ama gözlemlediğim kadarıyla canlı renkleri karşı koyamıyorlar. O sahteyi ben tuzlu suda kullanıyorum, inanırmısın su üstünde kendi kendine WTD aksiyonu yapıyor. Henüz siftahı yok o ayrı
Savaş malzemeler güzel,hayırlısıyla avlarıda güzel olur inşallah.Evet,bundan sonra av ve bu avların raporlarını bekliyoruz RASTGELE
arkadaşlar bişi sorcam bu sahteleri kursunsuzmu atmamız gerekiyor?? sitelerde ozelliklerinde yazıyor batma 0.5m - 1.5 gibisinden... bi acıklama yaparsanız sevinirim... kusura bakmayın sahtelerle ilgili pek bilgim yok sacma bı soruda sormuş olabilirim
Savaş yeni sahtelerin hayırlı uğurlu olsun, ben tatlı su avını sevmiyorum, haaa diyebilirsin Ankarada deniz vardıda benmi tutmadım diye, onunda çaresi var , siyasi parti liderlerinden birisine müracat et hemen denizi getirirler. İnşallah bol balıklı güzel raporlarınıda okuyacağız. Rastgele.
Seydihan merhaba. Bununla ilgili ayriyeten buraya birseyler yazilacak olursa emin ol sayfalar surer. Ama bir zahmet bakiverirsen (arattirirsan) site icinde cok detayli bilgiler elde edebilirsin Rastgele...
çok teşekkürler, umarım öyle olur... evet gerçekten birinci sıradaki çok gerçekçi, sırf kızılırmakta ona benzeyen ufak balıklar var diye onu aldım, deneyip göreceğiz bakalım