yeni aldığım sahte ve klipsleri sizlerle paylaşmak istedim.. sahteleri fazla adette alamadım ama klipslerden hallice edindim.. umarım sizelerde beğenirsiniz.. japonlar hakaten bu işin piri.
İyi gunlerde ve bereketli avlarda kullanırsın insaallah. Vallahi balık,olsaydım ben bile atlardım o sahtelere Devrim kardesim. Tevfik.
Hallice alınan malzeme için (klips) konu açılmalıydı oysa sahtelere açılmış. Hayırlı olsun bütün malzemelerin, güzel avlara inşallah.
Decoy marka ürünler maalesef ülkemizde yok. Her şeyi kaliteli bu markanın özellikle jig headlerini kullanıyorum, eşsizler... Malzemeleriniz hayırlı olsun. Alpay
Sene 1967. İlk defa Üniversite imtihanlarına gireceğim. Gireceğim yer Erzurum. Oteller ağzına kadar dolu. Annem,babam ben nerdeyse gece sokakta kalacağız. Naçar dolanıyoruz ortalıkta.Yer mekan bilmeyiz.Zaten Ballıda yok o zamanlarda., Ama az sonra anladıkki nice Ballılarda varmış. Biri aldı bizi Annemi,babamı ve beni. O ne güzel insandı,o....yeterince ifade edecek kelimeyi bulamadım. Ama şimdi Ballı var. Yekine dünyaları değişmem.. Bu forumuda sadece onun için bile bırakmam.. Seni gönlüme gömdüm Ballı.. İçimdesin her daim buna inan