çok güzel görünüyolar peki bir sorum var? levrek için sahte alırken su üstümü dalabilen sahteler mi daha etkili? bu seçimi neye göre yapmalıyız?
sağolun genelde su üstü ve sub -surface yüzeyin hemen altı sahteleri kullanmayı daha çok seviyorum seaspin sahteleri daha çok dalgalı denizde kullanmayı düşünüyorum
Çok klas sahteler, güle güle kullanın. Maxraplarin altındaki grubu tanıyamadım yalnız. Nedir o sahteler?
arkadaşlar diğer sahtelerinide bir görseler eminim hepden yutkunurlar Hüseyin bey çok güzel sahteler almışsın yine daiwa nın yeni oyuncaklarını gördünmü aga Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us peki bunu gördünmü Uploaded with ImageShack.us
İşte sahte diye ben bunlara derim. Güle,güle kullan sevgili Hüseyin. Ancak belirtmeliyimki İma sahteler artık gelmeyecekler,dikkatli kullan arkası yok. Bence sahte kullanırken takma ve kaybetme korkusu avcıyı hakikaten yoran ve tedirgin eden bir durumdur. Böylesine pahalı sahteleri kullanırken benzer duygular özellikle ortaya çıkar. Kendo sahtelerin gerek işlev ve gerekse görünüş acısından pek geri kalan yanı yoktur. Son jig avımızda alabildiğimiz iki iri Fangri mercanıda Kendo jiglerle kandırabildik. Fiyatları bu sahtelerin 6 mislide ucuz olup,işte takma,kaybetme korkusundan arınarak kullanabilmeniz açısındanda öne çıkmakta,dolayısıyla daha randımanlı rahat ve emin avlanabilmenizi sağlamaktadır. Sevgiler
selam suç senin aga veriyon gazı veriyon gazı sonuç bu oluyor kaçarmı hiç arkadaşa daiwa tournoment F06 kodlu olanı aldık
çok ama çok güzel sahteler çok şıklar. ama benim göz bebeğim river devil 21 ve bu serinin diğer modelleri. 8 tl avlanırken bunu mutlaka yoğunlukta kullanırım. güneş doğunca da diğer oyuncakları çıkarıp sahte yüzdürmece aksiyon bakmaca oynarım.
Çok güzel bir seri şampiyonlar ligi kadrosu gibi olmuş seaspin sanırım 3 tanesi ve düşündüğüm renklerdi. Zorla masrafa sokacaksınız benide Bakalım powerpro zaten şart sezon öncesi yeşil rengi gelmiş. Yanınada 3-4 sağlam transfer yapmayı düşünüyorum. Shimonu exense sahteleri gelmiş bakmanızı tavsiye ederim transferimin biri mutlaka onlardan biri olacak ve cepler yine yanacak
hayırlı olsun abi. 3üncü resim en üsteki hangi markanın çok beğendim bir tane bende edinmek istiyorum
Çok şık duruyorlar hakikaten, oturup seyredesi geliyor insanın. Bol trofeli avlar nasip olsun güle güle kullanın
Vedat abi,Bursa'dan selamlar.Barış kardeşimle sık sık kulaklarını çınlatıyoruz bu aralar.Konu balık avı olunca mutlak adın geçiyor. Bu aralar LEvrek konusunda yoğunlaşmış bulunuyorum.Makina -kamış araştırmasındayken birde sahteler haliyle gündeme geliyor sıra ile. Kendo markada, kıyıdan at çek/Gemlik körfezde talimlere başlayacağım için önerilerini almak isterim mümkünse.Şimdiden teşekkürler.Erkan