Hüseyin satıcımısın yoksa kullanıcımı şaka bir yana güzel ürünler, inşallah balık yakalama konusunda, senin kadar cömert olurlar..
Malzemecilerde neden çeşit kalmadığı belli, senin gibi 3-5 tane alıcı olsa biz ne alacağız kardeşim az da bize bıraıkın yav
Eski sahteleri de merak ettim. Yenileri bu kadarsa.... Hayırlı olsun ama bu durum bir hastalık. Riverın tüm serisini almışsınız. Nasipleri açık olsun.
Ben bu koleksiyonun yanında fakir kalmışım Maşallah hepsi birbirinden güzel ve değerli sahteler trofeler denk gelsin.
river treble devil, shimano, ryobi trapper, daiwa, savagear, protackle, yo-zuri, procatch, kendo, mobydick ve belki daha niceleri... Hanım "Yeter artık bu sahtelere verdiğin paralar" diyince bu resmi göstermek gerekir Şaka bir yana hepsi çok güzeller. İnşallah sahte sayın kadar trofe alırsın...
vallahi kendimce bugune kadar denizden ne tuttuysam hepsiyle alakali biseyler almaya calistim onemli olan levrek icin yapacaklarim insallah malzemelerim beni yari yolda birakmaz
Hüseyin kardeş hayırlı olsun. Gerçekten de bu işe servet yatırmışsınız . Umarım verdiğiniz paraların kat kat fazlasını levrek , lüfer , turna vs. ile alırsınız .
geçen gün saydım 20 sahtem varmış şoyle bir kancalarını yeniledim bi bakım yaptım gözüme fazla geldi 5 tanesini yeni olta alan arkadaşıma hediye etim. Bu sahteleri görunce gözüme az geldi.....
Maşallah bende sahteye fazlami para yatiriyoeum diye düşünüp duruyordum. Hemen cengiz balikciliga gidiyorum
Benim sahteler toplamda 700-800 felan eder ben fakir kalmışım diyorum gerisini sen hesap et Abi şaka bu de arkadaşlardan aldım yada dükkandan ödünç aldım felan de Girme bizim günahımıza hihi :laughing:
ben aldığım sahtenin kabını 1 saatte kaybederken siz bu kadar sahtenin kabına, etiketine bile zarar vermeden çok iyi bakmışsınız vallahi, tertemizler... rasgelsin...