yeni sahtelerim

Konu, 'Sahte Yemler' kısmında Sebastian tarafından paylaşıldı.

1. Sebastian

Sebastian Murat Yıldız

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40
    Favori Makine:
    Okuma Trio 40
    En İyi Avı:
    2.750 gram yazılı orkinos 3 kilo şeytan gridasi sayısız zargana turna sinavrit ve niceleri
    bir kaç gün sonra elime gecicek olan sahteler turna ya özel aldım insallah yarı yolda kalmam yorumlarınız için teşekkürler. rastgele

http://www.avmarketi.com/asp/product/132884/Pelican-Propan-Degisebilir-Gagali-Suni-Balik-125-mm

44 ve 09 kırmızı kafa ve beyaz parlak olan

http://www.avmarketi.com/asp/product/10045/STRIKE-PRO-062F-SUNI-BALIK-11CM

r1104b olanı aldım bu sahtede derinden gelsin istedim belki sinavrit felan kandırırz diye kıyıdan :=) ama içimde bir karamsarlık var insallah yakalar :)

2. mehmetcelik33

mehmetcelik33 mehmet celik

sahteleriniz hayırlı olsun inşallah turna vurur.yalnız r1104b yi nasıl kullancaksın kıyıdan kayalara takarsın çünkü çok derinden geliyor.yinede bol şanslar.

3. werus59

werus59 Murat

Favori Kamış:
    Shimano Catana CX spinning
    Favori Makine:
    D.A.M QUICK SLR SPIN 530 FD
    En İyi Avı:
    42 cm*Lüfer
    Güzel sahteler..İnşallah sorunsuz elinize ulaşır ve bizede raporlarını okumak nasip olur :)
    pelikanlardan bende almak istiyorum.Kıyıdan dişli avı için.İnşallah uygundur.
    RASTGELE

4. befalcon

befalcon Sinan

Favori Kamış:
    Okuma V-System 2.70 10-40
    Favori Makine:
    Daiwa Megaforce 2500
    En İyi Avı:
    Dağ Alası 26 cm.,, Torik 3 kg
    R114OB tekneden sırtı çekmek için güzel de kıyıdan taktırabilirsin. Bol avları olur inşallah.

5. Sebastian

Sebastian Murat Yıldız

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40
    Favori Makine:
    Okuma Trio 40
    En İyi Avı:
    2.750 gram yazılı orkinos 3 kilo şeytan gridasi sayısız zargana turna sinavrit ve niceleri

benim bu meralar baya derin abi yavas cekersem takılmayacagını düşünüyorum bakıcaz artık :) teşekkürker

6. Sebastian

Sebastian Murat Yıldız

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40
    Favori Makine:
    Okuma Trio 40
    En İyi Avı:
    ahh tekne olsa abi deniyecezde teknemiz yok daha alcaz insallah teşekkürler kıyıdan deniyecem sinagrit için aldım ben onu bakalım belki kandırırız bu sefer :D

7. merkury33

merkury33 HASAN

Favori Kamış:
    tahta, el oltası
    Favori Makine:
    mercury90
    abi ilginç bir şeymiş ya, gagalar nasıl iyi tutuyormu?

8. İnan01

İnan01 İnan Köse

Favori Kamış:
    Daiwa Crosscast 2.59 28-84 / Major Craft Skyroad 2.44 7-23
    Favori Makine:
    Shimano Twinpower HG 4000 / Shimano Stradic Ci4 3000
    En İyi Avı:
    Balık
    Şansları bol olsun Murat kardeş :) Hayırlı olsun.

9. Sebastian

Sebastian Murat Yıldız

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40
    Favori Makine:
    Okuma Trio 40
    En İyi Avı:
    teşekkürler inan abi birde elime gecse sahteler :) manavgatta suan arkadasta getircek insallah hafta ici olmayan denıze sallıyacaz bakalım balık tutabileceklermi :) teşekkür ederim

10. Sebastian

Sebastian Murat Yıldız

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40
    Favori Makine:
    Okuma Trio 40
    En İyi Avı:
    tutuyor diye söylediler, kullananlar bakalım deniyecez ilk fırsatta yorumlarım kullandıktan sonra ben sırf turna icin aldım balık sahte secıyor bu sene anladımki biraz daha hologramlı sahte gerekliydi ondan bunları satın aldım yarı yolda bırakmaz insallah.

11. Sebastian

Sebastian Murat Yıldız

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40
    Favori Makine:
    Okuma Trio 40
    En İyi Avı:
    s.a tekrardan sahteler elime ulaştı hatta bugün deneme fısatım oldu, ama balık

olmadıgı icin birsey yakalayamadık kalamarda geldi en son onuda alamadık nasib yokmus sahteler fena değil ama su pelikan, değişebilir gagalı sahtelerde sorun var, söyleki sahtelerin takıldıgı gaga kısmındaki demir halka assagıya dogruda devam ediyor ve ben bu sahtelerin gagalarını sökemedim gıcık etti anlamadım gitti az abansam o gagayı tutan demır kırılacak ve bu değisebilir gagalı sahtelerin icinde bilya yok :( o yüzden sadece yüzeysel gelir biraz uzun gaga takılırsa biraz derinden ve popper gagasını takarsakda yüzeyden gelicektir, ama deniz sakin olmassa o su fıskırtmaz gibime geliyor resimde cektim buyrun strike pro r011b4 olan harika titreyerek gelior 2-3 metreden baya iyi onunla balık alıcagıma inanıyorum gerisi icin emin değilim kullandıkca görücez selametle.

12. GanGBoi

GanGBoi Gürkan

Favori Kamış:
    APIA Foojin'X Grove Stream 93ML, MajorCraft Cross Ride XRS-1002H
    Favori Makine:
    DAIWA Morethan Branzino 2508SH LBD, DAIWA Catalina 4020PE-H
    En İyi Avı:
    48cm 1170 gr Levrek, 45,5 cm 790gr Kofana
    Pelican propanı bende kullanıyorum gaga değiştirmede pek sorun yaşamadım şimdiye kadar.

Sahtede bilya yok demişsiniz ama içinde magnet ağırlık transfer sistemi ve ekstradan ses bilyaları mevcut erimi de gayet iyi ben Procatch carbospin 15-40 kamış, okuma flame makina ve okuma seabass 0,28 misina ile yaklaşık 60-65m uzağa atabiliyorum.

popper gaga çok güzel dalgalı dalgasız daima su fışkırtıyor.. küçük gaga ile 30-60cm, orta gaga ile 1m civarı, büyük gagayı hiç denemedim ama tahminen 2-3m civarı derinlikten geliyor..

Tekirdağda bir türlü balık alamadım ne bu sahteyle ne de başkalarıyla fakat avınızı akdenizde yapıyorsanız eminim balık alacaksınız propan ile..

Son düzenleme: 29 Ocak 2013
  13. Sebastian

Sebastian Murat Yıldız

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40
    Favori Makine:
    Okuma Trio 40
    En İyi Avı:

gagaları cıkarmak için baya ugrastım fabrikasyon bır sıkıntımıdır nedir, cok sıkısmıs cozdüm sonunda olayı bugun denedim bende sadece kücük gaga ile bişi alamadım bakalım, popper gagayı taktım onu deniyecem en cok istediğim oydu zaten :laughing: ileride popperdan baska birsey kullanmıyacam zaten orkinos turna zargana 'dan baska bişi cıkmıyor akdenizde tekneyle belki alıyorlar yoksa kıyı ölü bizimkisi stress atmak oluyor sadece dogru alttaki iğneler yapısıyordu sahteye hehe demekki magnetic mıknatıs var içinde balık alır bu sahteler tabi balık görürse :D

14. GanGBoi

GanGBoi Gürkan

Favori Kamış:
    APIA Foojin'X Grove Stream 93ML, MajorCraft Cross Ride XRS-1002H
    Favori Makine:
    DAIWA Morethan Branzino 2508SH LBD, DAIWA Catalina 4020PE-H
    En İyi Avı:
    48cm 1170 gr Levrek, 45,5 cm 790gr Kofana
    ilk başlarda sıkışma yapıyor gagalar ama tak çıkar tak çıkar alışıyor.. yine iyi çıkıyormuş burası daha sıkıntılı levrek çıkıyor normalde ama biz alamıyoruz nedense:D alır balık ben umutluyum propandan..

rastgele:thumb:

15. merkury33

merkury33 HASAN

Favori Kamış:
    tahta, el oltası
    Favori Makine:
    mercury90
    balık bu abi hiç belli olmuyor, bazen hiç vurmaz dediğin sahteye vuruyor. ama ve lakin yuzuriciler bu konuda daha tecrübeliler, çoğu hem zamanlarını hem paralarını bu işe ayırmışlar.. sonuçta tahtadan yaptığı sahteylede balık tutan gördüm, deneyip görmek lazım

16. Sebastian

Sebastian Murat Yıldız

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40
    Favori Makine:
    Okuma Trio 40
    En İyi Avı:
    fırtınalı havalarda bu sahteler okadar iyi yüzmüyor durgun sularda daha cok iş görecek gibi bakalım alırsam bu sahtelerle balık paylasım yapacam calısmalar sürüyor kardeşim teşekkkürler

17. Sebastian

Sebastian Murat Yıldız

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40
    Favori Makine:
    Okuma Trio 40
    En İyi Avı:
    valla hocam yoziricileri bilmemde ben bir tane sahteye 35 lira verdimmi , o balık tutmazsa ben cıldırırm onu biliyorum sadece ve nasib bakalım bu sahteleride aldık bir ton emitasyon biraz orta düzey sahtem oldu bunlar balık almassa artık baska sahte almıyacam taki bunlar tutana kadar saygılar nasibten öte yol gitmiyor orasi asikar saygılar :thumb:

18. merkury33

merkury33 HASAN

Favori Kamış:
    tahta, el oltası
    Favori Makine:
    mercury90
    tutuyor hocam tutuyor, ole bir tutuyorki, hiç tutmaz dediğim (hatta onlarcasının tutmaz dediği) sahteyle, yeterki balığı bul. bulana kadar çok uğraştım. şimdiden rastgelsin

19. 20playback

20playback Osman

En İyi Avı:
    1Kg Akya :(
    tuttumu turna ?

20. Sebastian

Sebastian Murat Yıldız

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40
    Favori Makine:
    Okuma Trio 40
    En İyi Avı:
    yes off course