bir kaç gün sonra elime gecicek olan sahteler turna ya özel aldım insallah yarı yolda kalmam yorumlarınız için teşekkürler. rastgele http://www.avmarketi.com/asp/product/132884/Pelican-Propan-Degisebilir-Gagali-Suni-Balik-125-mm 44 ve 09 kırmızı kafa ve beyaz parlak olan http://www.avmarketi.com/asp/product/10045/STRIKE-PRO-062F-SUNI-BALIK-11CM r1104b olanı aldım bu sahtede derinden gelsin istedim belki sinavrit felan kandırırz diye kıyıdan :=) ama içimde bir karamsarlık var insallah yakalar
sahteleriniz hayırlı olsun inşallah turna vurur.yalnız r1104b yi nasıl kullancaksın kıyıdan kayalara takarsın çünkü çok derinden geliyor.yinede bol şanslar.
Güzel sahteler..İnşallah sorunsuz elinize ulaşır ve bizede raporlarını okumak nasip olur pelikanlardan bende almak istiyorum.Kıyıdan dişli avı için.İnşallah uygundur. RASTGELE
ahh tekne olsa abi deniyecezde teknemiz yok daha alcaz insallah teşekkürler kıyıdan deniyecem sinagrit için aldım ben onu bakalım belki kandırırız bu sefer
teşekkürler inan abi birde elime gecse sahteler manavgatta suan arkadasta getircek insallah hafta ici olmayan denıze sallıyacaz bakalım balık tutabileceklermi teşekkür ederim
tutuyor diye söylediler, kullananlar bakalım deniyecez ilk fırsatta yorumlarım kullandıktan sonra ben sırf turna icin aldım balık sahte secıyor bu sene anladımki biraz daha hologramlı sahte gerekliydi ondan bunları satın aldım yarı yolda bırakmaz insallah.
s.a tekrardan sahteler elime ulaştı hatta bugün deneme fısatım oldu, ama balık olmadıgı icin birsey yakalayamadık kalamarda geldi en son onuda alamadık nasib yokmus sahteler fena değil ama su pelikan, değişebilir gagalı sahtelerde sorun var, söyleki sahtelerin takıldıgı gaga kısmındaki demir halka assagıya dogruda devam ediyor ve ben bu sahtelerin gagalarını sökemedim gıcık etti anlamadım gitti az abansam o gagayı tutan demır kırılacak ve bu değisebilir gagalı sahtelerin icinde bilya yok o yüzden sadece yüzeysel gelir biraz uzun gaga takılırsa biraz derinden ve popper gagasını takarsakda yüzeyden gelicektir, ama deniz sakin olmassa o su fıskırtmaz gibime geliyor resimde cektim buyrun strike pro r011b4 olan harika titreyerek gelior 2-3 metreden baya iyi onunla balık alıcagıma inanıyorum gerisi icin emin değilim kullandıkca görücez selametle.
Pelican propanı bende kullanıyorum gaga değiştirmede pek sorun yaşamadım şimdiye kadar. Sahtede bilya yok demişsiniz ama içinde magnet ağırlık transfer sistemi ve ekstradan ses bilyaları mevcut erimi de gayet iyi ben Procatch carbospin 15-40 kamış, okuma flame makina ve okuma seabass 0,28 misina ile yaklaşık 60-65m uzağa atabiliyorum. popper gaga çok güzel dalgalı dalgasız daima su fışkırtıyor.. küçük gaga ile 30-60cm, orta gaga ile 1m civarı, büyük gagayı hiç denemedim ama tahminen 2-3m civarı derinlikten geliyor.. Tekirdağda bir türlü balık alamadım ne bu sahteyle ne de başkalarıyla fakat avınızı akdenizde yapıyorsanız eminim balık alacaksınız propan ile..
gagaları cıkarmak için baya ugrastım fabrikasyon bır sıkıntımıdır nedir, cok sıkısmıs cozdüm sonunda olayı bugun denedim bende sadece kücük gaga ile bişi alamadım bakalım, popper gagayı taktım onu deniyecem en cok istediğim oydu zaten :laughing: ileride popperdan baska birsey kullanmıyacam zaten orkinos turna zargana 'dan baska bişi cıkmıyor akdenizde tekneyle belki alıyorlar yoksa kıyı ölü bizimkisi stress atmak oluyor sadece dogru alttaki iğneler yapısıyordu sahteye hehe demekki magnetic mıknatıs var içinde balık alır bu sahteler tabi balık görürse
ilk başlarda sıkışma yapıyor gagalar ama tak çıkar tak çıkar alışıyor.. yine iyi çıkıyormuş burası daha sıkıntılı levrek çıkıyor normalde ama biz alamıyoruz nedense alır balık ben umutluyum propandan.. rastgele:thumb:
balık bu abi hiç belli olmuyor, bazen hiç vurmaz dediğin sahteye vuruyor. ama ve lakin yuzuriciler bu konuda daha tecrübeliler, çoğu hem zamanlarını hem paralarını bu işe ayırmışlar.. sonuçta tahtadan yaptığı sahteylede balık tutan gördüm, deneyip görmek lazım
fırtınalı havalarda bu sahteler okadar iyi yüzmüyor durgun sularda daha cok iş görecek gibi bakalım alırsam bu sahtelerle balık paylasım yapacam calısmalar sürüyor kardeşim teşekkkürler
valla hocam yoziricileri bilmemde ben bir tane sahteye 35 lira verdimmi , o balık tutmazsa ben cıldırırm onu biliyorum sadece ve nasib bakalım bu sahteleride aldık bir ton emitasyon biraz orta düzey sahtem oldu bunlar balık almassa artık baska sahte almıyacam taki bunlar tutana kadar saygılar nasibten öte yol gitmiyor orasi asikar saygılar :thumb:
tutuyor hocam tutuyor, ole bir tutuyorki, hiç tutmaz dediğim (hatta onlarcasının tutmaz dediği) sahteyle, yeterki balığı bul. bulana kadar çok uğraştım. şimdiden rastgelsin