Berkley Power bait silikon İma komomo sf-125 yo-zuri arms pencil 75mm(2x) Savagear - floating silikon Savagear- slow sink savagear top prey (2x) usami puppy 70mm (3x) shımano- fortuna Duo- realıs pencil 110 Duel- adagio105 Uploaded with ImageShack.us Sizce iş yapacak sahteler mi ?
Kesinlikle iş yapacak sahteler,fakat; nerde,hangisini kullanmanız gerektiğini bilmek(tecrübe ile olacak birşey)çok daha önemli... Başarılı ve limitlere uygun avlar dilerim...
Hepsi çalışır ve çalıştırılabilir, güle güle kullanın. Lakin bence kötü bir alım yapmışsınız. Aynı türden ve aynı modelden çalıştığını veya çalıştırabildiğinizi görmeden yedekli şekilde sahte almak pek mantıklı değil. Nasipleri bol olsun, levrek avında sahteden çok, hangi suda, hangi avlakta nereden hangi tip sahte çalışır bilgilerine ulaşmak çok daha önemli bence.
Ben çalışan ve levrek yakalanan sahteleri uzun süre sonucu tespit ettim ve öyle bu alışverişi yaptım. Teşekkürler.
Aynı yorumu yazacaktım fakat benden önce yazmış. Arkadaş doğru söylemiş, balık aynı balık olsa da her meranın her avlağın sahtesi farklı oluyor. Aynı tür sahteleri toplu şekilde almağı bende genelde tercih etmiyorum.