Merhabalar incecizgiden yeni almış olduğum Daiwa ve Rapture sahteleri sizlerle paylaşmak istedim. SEA BASS HUNTER S18 13 cm uzunluğunda 26 gr ağırlığında adında da anlaşılacağı üzere levrek avcısı RAPTURE WAVE DANCER 13 cm uzunluğunda 21GR ağırlığında su üstü sahte şekli itibariyle çok hoşuma gitti daha önce benzerini kullanmamıştım, umarım levreklere de dans ettirecek bir sahte Rapture Amber Jack 10cm uzunluğunda 13.5 gr ağırlığında oldukça şık duran bir sahte, biraz da dipten yüzmesi sebebiyle tercih ettiğim bir model oldu. Kirli gibi duruyorlar ama üzerlerindeki leke değil, fotoğraf makinesi sebebiyle böyle çıktı.
Eminim guzel avlar cikaracaksiniz hayirli olsun.. wave dancera benzeyen fishing ferrarinin bir sahtesini kullanmistim modeli witch minnowdu.. aksiyonu cok guzel kamisi yatirip cekersen 30cm asagidan kaldirip cekersen Su ustune cok yakin geliyor cekmeyi biraktiginda kafa asagiya egiliyor.. amber jackde fortuna saltinin bir modeline benziyor onunda aksiyonu guzel digerlerinden daha derinden geliyor..