Favori sahtelerimden Ryobi Trappers ile deneme amaçlı olarak ilk defa aldığım ama çok beğendiğim Rapture sahteleri sizlerle paylaşmak istedim. Ryobi Trappers 112mm boyunun çeşitli renkleri ile daha önce çok sayıda avım oldu, bu nedenle benim için avcılığını kanıtlamış bir markadır. Favorim ise 19 renk kodudur. Rapture'nin sudaki aksiyonunu çok çok beğendim, benim için tek eksik yanı ise dalma mesafesinin azlığı oldu yine de sığ avlaklarda beni oldukça memnun edeceğini düşünüyorum. Ryobilerden iki tane aynı renk var, biri 108mm diğeri 112mm dir. Boy uzunluğu dışında en önemli farkı 112mm olanın gagası biraz daha büyüktür, bu nedenle daha dipten gelmektedir.
Bol trofeli avlar dilerim çok avci duruyorlar umarim paralarinin karşiliğini verirler en kisa zamanda
Merhaba 2 markayı da kullanıyorum. Ama Rapture'lerimin kaplaması 1 sene sonra dökülmeye başladı. Bu arada benim gördüğüm kadarıyla Raptureler dalan-batan tip sahteler, sığ avlaklarda dikkat etmelisin. Bence en iyisi Ryobi
Çok güzel görünüyorlar Erhan abi İnsan bunları denize atmaya korkar.. İnşallah güzel,trofelı avların olur.. Rastgele
güle güle kullan erhan kardeş sahtelerin renkleri çok güzel, ryobilerin atımı çok iii fakat diger sahtelere göre hep bi garipsemişimdir ryobileri, sanki kamısın ucunada tahta ceker gibi, alisamadim bir türlü...
Cok guzelmıs sahtelerin bol trofeli avlar beyaz olan varya 19 no dedıgın ona tam olarak hangı balık gelıyor ?
Hayırlı olsun... İlk resimde sağdan ikinci sahte çok hoşuma gidiyor ama tatlısuda ve özelliklede turnada iş yapar mı diye merak ediyorum. Daha önce barajlarda bunu deneyen var mı?