Merhaba abilerim ve kardeşlerim, eniştem hediye olarak benim cesaret edip alamayacağım Daiwa Saltiga Minnow LD Hirame Hiwashi sahteden aldı mrsparkle 15.5 g , 12.5 cm ve daları 60 cm... Sorun şu ki cesaret edip alamamışken ben şimdi nasıl cesaret edip bunu oltanın ucuna takıcam Bu sahteyi en verimli nasıl yerlerde kullanabilirim tavsiyelerinize çok ihtiyacım var... Sahtelerim River 2 Sea Rover 98 G15R Rapala Max Rap 11 cm FAYU Daiwa Saltiga LD 12.5 cm Hirame Hiwashi * Resmin direk görünceği şekilde yapmayı beceremedim kusuruma bakmayın :/
O sahte kullanilmaz... Kiyilmaz yani... Valla 4cü atista dibe takip koparsa yazik olur. En iyisi tekneden 3metre ve üzeri sularda kullanin
3 silahşör bunlar çok tehlikeli...balığın olduğu yerde boş çevirmeyecek sahteler bunlar.. hayırlı olsun.. sana tavsiyem, dip yapısını bilmediğin yerlerde bu tür pahalı sahteleri kullanmadan önce çok daha ucuz, gitsede sana koymayacak sahtelerinle derinlik tespiti yapmanda fayda var..yoksa ben gibi kışın ortasında sahte kurtarmak için denize girersin..
Vallaha zafer abi açıkçası ben bırak başka sahte yollamayı önce denize girip gözlükle analiz yapmayı düşünüyorum ayrıca sadece bunlar var şuan birtane strikepro EG063F 005 vardı onun gagası gitti o olsaydı dediğini yapabilirdim zaten lazım ondan birtane alıcam bir ara peki nasıl yerlerde kullanılır bu daiwa saltiga ?
Bunların arasında fayu nun ayrı bir yeri var ama Sen o sahtelerin 3 üyle derinliği ölçde 005 i takma gece avında n1 dır her zaman. Raporlarımdada detaylıca belirtmişimdir.
Zaten özellikle sizin raporlara güvenerek almıştım 005 i tekrar alacağım bir sahte yüzüşü ve kaplaması fiyatına göre gayet güzeldi...
Eğer onu takıp bıraktıysan daha sığ suda kullanmak için sp-120 005 ide alabilirsin. Aynı boy 2 kancalıdır. Yüzüşü eg-063 den daha güzeldir.
Şuana kadar anladığım suya atarken baya sıkıntılı olacağım ya da olmam gerektiği bu sahte her su da iş yapar mı bulanık, berrak , gece gibi... bide sırtı yapılır mı bu sahteyle ?
Şuan farkına vardım bu daiwa nın ucunda fazladan bir halka olur ya o yok klips dicem ama değil maxrap lerin ucunda olan gibi... olmaması normal mi?? ayrıca klips kullanıyorum ben ona takmam yeterli mi yoksa ucuna maxrapinki gibi bir halka takayımı ???
Tamam bende açıkçası daiwa gibi bir marka bu sekilde yapmışsa vardır bir sebebi diye düşündüm fakat orjinalinin öyle olup olmadığına emin olamadım.. internette baktığım kadarıyla hepsi bu şekilde.. teşekkürler :thumb:
Geçen bende Savagear Prey 110 aldım. Onda da halka yoktu. Oda sığ geliyor. Şimdiye kadar gördüğüm en gerçekçi hamsi sahtesi Balık yokluğundan siftahı yok ama iş yapacağından eminim.