Merhaba Arkadaşlar böyle birşey yaptım denemeden önce size sorayım dedim sizce iş yapar mı bu sistem böyle avlanan var mı?
gezer kurşun ve zargana topunu çıkar alt tarafa 0-15 gr gram aralıgında bir raglu onun üstündede sırtı siyah olan zargana silikonlarından tak 3 tane yeterli tatlı suyun birleştigi noktada gece avı için bir ışık tut suya sabitle 2 saat sonra git orda avlan yok ben bu stilde yapmak istemiyorum dersen ileri atımlarda da çok yavaş çekmek koşulu ile bu sistemle balık alabilirsin ..rasgele
Bilgiler için çok teşekkür ederim abi her silikon balık için fırdöndü kullanmam gerekiyor dimi bedene dolaşmaması için?
ben fırdöndüyü sadece gövreye kullanırım fazla metal malzeme balıgı ürkütebilir sonuçte metal görünümlü kaşıklarada balıklar ragbet ettigi için hedefi saptırma ha bu arada 0,25 lik 0,28 lik misina kullan agırlı sadece en alttaki ragluda olsun bu arada bu sitilin aynısın silikon- tüy-siyah-beyaz -pembe-fosforlu sarı olarak kullan iskenderunda isen 35 metrelerde devasa boyutlarda gümüş alırsın en alta raglunun hemen altına 75 lik bir kurşun yap teknenin kenarından sarksın gümüş levrekten daha avcı şu aralar iskenderun açıklarında da bolca var
hopdedik aknysfsrn; ragloyu akıntıya bıraksam (çekmeden) da beklesem iş yapar mı? çok merak ettim. bak çok önemli eğer yaparsa yarın sabah atacam suya akıntıya bırakacam ve bekliyecem