Yurtdışından bu misinaların siparişini verdim. Sizce nasıllar? Levrek,karagöz,zargana,istavrit gibi avlarda kullanıcam. 1.Team Dragon Invisible 0,16mm 150m Diameter: 0,16mm ; Length: 150m ; Strength: 3,30kg 2.Hyper Clear Fluorokarbon 25m 0.28mm Diameter: 0.28mm ; Strength: 6.7kg / 14.70lb ; Length: 25m 3.InvisiLine 36-01-024 Diameter: 0.24mm ; Strength: 3.20kg ; Length: 20m 4.Team Dragon Invisible 0,20mm 150m Diameter: 0,20mm ; Length: 150m ; Strength: 4,95kg
misina yurt dışından neden sıparış verdiniz anlamış değilim.neyse karagöz.zargana ve istavrit için olurda levrek için daha dayanıklı sağlam bir misina terçih ederseniz daha iyi olur sanırsam.0.44'ün bile 9 kg çekeri var gibi duruyor.
çünkü yarı fiyatına yurtdışında. peki levrek için ne tür misina kullanmalıyım. bildiğim kadarıyla çok kurnaz bir balık olduğundan misinanın önemi artıyor. ben sadece takımı bu misinayla yapıcam. makaramda 0.18mm sufix fuse örgü sarılı?
hayırlı olsun şimdiden... Almışken bobin şeklinde alsaydınız.. ufacık şey bunlar, 25 m ikitanesi diğeri ise 150m.... Özellikle braid vs. niye almadınız bence yurtdışının misinada en iyi avantajlısı bobin braidler...
teşekkür ederiö.braid leri geçen siparişimde almıştım. eksiğim FC misinelerdi.. Böyle bir kaç seçim yaptım ihtiyacıma göre ama bilemedim iyi mi yaptım. levrek için 2.Hyper Clear Fluorokarbon 25m 0.28mm Diameter: 0.28mm ; Strength: 6.7kg / 14.70lb ; Length: 25m düşünmüştüm..
zargan için görünmez misina kullanmak nekadar yaralı olur bilemiyorum ama görünmez misinlar bellirli metrelerden sonra görünmez oluyor su üsütü balık olan zargan için kullanmaya pek gerk görmüyorum
Eğer gerçekten %100 fluoro ise elbette iyi yapmışsınız, illaki işinize yarar... zarganada olmasa bile.. Bunuda denemeden bilemezsiniz, gerçekten kaliteli ve %100 fluoro misinayı test etmenin en iyi yolu, boş ekmeğe saldıran ama misinadaki takıma asla vurmayan kefallerin olduğu yerde denemektir. Ancak bu şekilde %100 emin olabilirsiniz, laburatuarınız yoksa
misina ben levrek için rapalada 0,30 angel kıss ve yemli avda 0,35 kullanıyorum.yılbaşında 0,30 ile 4,5 kg'luk levrek aldım rapala ile.
öncelikle yeni misinaların hayırlı olsun Umut , bende sana misina olarak asso nun ultra , double strenght ve magıc red modellerini öneririm bu misinaların düğüm tutuşu ve çekerlerinden çok memnunum sağlam olduğundan hedef balığıma göre olabildiğince ince takım yaparım, magic red modelini de bazen kösteklerde kullanırım kırmızı renk özellikle avcı balıkların avında oldukça verimli oluyor