HP'den öğleden sonra vereceğim sipariş listem. Çantada bulunması ve kullanması güzel olacak umudundayım. Sizlerin önerileri nelerdir?
Şimdilik fiyat/performans ve adet olarak yoğun olanı seçmekteyim. 6lı paketlere 10 lira verebilirim fakat acemilik döneminde çok uygun görmüyorum. Ha tabiki bu görüşünüzde ısrar ederseniz benim için faydalı olacağını düşünüp de, tavsiyenizi elbet dinlerim.
izmir gibi yerdesin kardeş..bu sıparişin tamamını görerek alabilirsin diye düşünüyorum belki daha güzel malzemeler bulabilirsin..ki vardır mutlaka..
Her malzemeden birer tane alayım gibi olmuş. Hedef balığını seçip ona göre malzeme seçmen bence daha mantıklı. Daha önceki konularında makina kamışını görmüştüm. Onlarla bence yemli beklemeli av yapabilirsin. Kefal, çipura, mırmır gibi balıklar başlangıç için bence elindeki makina kamışa göre uygun olacaktır. Sarıkanat takımı falan sipariş vermişsin. Kıyıdan sarıkanat çıkacağını sanmıyorum. (Birkaç yer hariç) Bence İzmirdeki malzemecilerden birine gidip, karşılıklı konuşarak daha isabetli alış veriş yapabilirsin.
~ sipariş verirken takım çantası da oluşturayım, ihtiyac anına kadar saklarım diye düşündüm açıkçası bu uygun fiyatları görünce