İyi akşamlar, Yeni bir spin set almaya karar verdim ve şu sette karar kıldım Kamış : Shimano Nasci AX Spinnig Makina : Okuma Raw II 40 Misina : PowerPro 0.19 13kg çekerli sarı ip misina FC misina : asso double streght 0.35 16kg çekerli FC misina Sizce bu set nasıldır ? Ve aklıma takılan bir sorum var sarı renk evet su altından gözükmüyor diye aldım peki ben akşamdan kıyıdan kalamar, levrek vb. ava çıktığımda bu sarı misina bir av verimini düşürür mü ? Düşürürse FC yi uzun tutmam bir çözüm olur mu ?
Abi biraz sert bi cevap olmamış mı adamın sırf yaşı genç diye. Daha ilk konusu adamın ilk mesajı. Okuma Raw ın abesliği ne ki.
yok en kücük bir kötü niyetim yok tu birader eger ögle anlasildiysa afola cyrr kamisa uymadigini düsündüm öyle yazmisdim ya daiwa lexia == shimano technium yada exage al
Abicim hoş Raw II nin jig için olan 80 lik makinesini almadım yeni çıkan spin için 40 lık bi makineleri var onu aldım http://www.spotbalik.com.tr/RAW-II-40-Olta-Makinesi-7SS1RB-14kg-Drag,PR-35837.html buyur linki bak incele...
ASSO Double Strrr.. Neydiyse işte.. O misina FC değil. FC kaplama ve bilhassa spin işi için de pek hoş değil.
Sitede FC olarak verilmişti eğer değilse gerçekten değişim için geri yollayacağım uyarınız için teşekkürler...