Selam arkadaşlar spine yni başladım surfden sonra spin avı tatlı geldi. Kaan abiden aldığım sahte tiyosuyla yokuzuna ayu diğer sahtelere kesinkes fark attı diyebilirim her attığım nerdeyse dolu geldi diğer sahtelerin yüzüne bakmadı balık. avda yapraklar suya iade 33 çinekop kovada hepinize saygılar.
Neeee? Ümit spin mi yapıyor Valla sen git 200 gr.salla sana hiç yakıştıramadım Daha irileri rastgelsin.
Ümit denize saygi duyan bir kardesimdir, usta da balikcidir. Limitalti baligi alacak adam degildir, tanimayanlara da belirtmis olayim. Kova epey buyuk ve yuksek bir kova, perspektifte oran yuksek yani, baligi tutup biraz one cikarinca cinekop lufer oluyor bilirsiniz Zaten ben de ziyaret ettim av sirasinda Ümiti, baliklar normal cinekop. O sebepten, fazla dil yormaya gerek yok
Av raporundaki fotoğrafları ölçüm adına mukayese yapılabilecek bir nesnenin yanında çekmek, çoğunluğu duyarlı forum ekibinin gereksiz mesajlara yer vermemesi(ve belki münakaşa etmemesi) adına ve hatta burayı takip eden bu konular özelinde yarı bilinçli ya da bilinçsiz insanların dikkatini çekmek adına önemli bir konu. Bu hatayı bazen ben de yaptım sadece balığın fotoğrafını çekerek. Yapmamak gerek. Raporlarda bu duyarlılığı sağlarsak, en azından internet ortamında da üzerimize düşeni bir parça daha yapmış oluruz. Onun haricinde... Balıkların limiti konusunda sıkıntı yoksa ben de içten tebrik ederim.
senin zoruna gitmiş arkadaşım, böyle tepki verdiğine göre Keşke Kaan değil de sen yapsaydın o açıklamayı. Hem sahteyi sordum sana, gocunacak bir durum yoktu. Madem " Ümit denize saygi duyan bir kardesimdir, usta da balikcidir. Limitalti baligi alacak adam degildir" o zaman rapor yayınlarken bu tip durumları önceden tahmin edip, üslubunca yanıt vermeyi de öğrenmelidir.
bereketi bol olsun.ölçüm nesnesi olarak acizane ricamdır o mendebur paketin yanına koymayınız lütfen balıkları..sağlıklı yaşam uzun ömür vesselam..
Arkadasim art niyettli sorular sorarsan bole cevap alirsin kusura bakma ayrica ben nerde nasil yazacagimi senden ogrenmicem isim gicum var benle muhatap olma raporu beyenmeye bilirsin ozaman yazma olsun bitsin uzatma kisacasi hayirli isler. Ayrica iyi niyetli tum arkadaslara tesekkurler.
Metin beye aynen katılıyorum. Sonradan Kaan tarafından yapılan açıklamaya istinaden sorun olmadığı ortada tebrikler.