Uzun zamandır bir surf kamış almayı düşünüyordum. Makinayı mükemmel bir indirimden ( Shimano Alivio 10000 XS-A ) alalı bir ay olmuştu. Malzeme almak için dolaşırken, indirimli Shimano Vengeance gözüme çarptı, oltayı incelerken bir %20 indirim daha , ve makinanın olta ile buluştuğu an o an oldu. Mükemmel bir ikili oldular.
hayirli olsun.bendede teleskopik olani var. ama onun ucu cok esnek yemli av icin felan daha iyi gibi acaba bunun ucu nasildir. kullandiktan sonra goruslerinizi paylasirsaniz sevinirim.bol avlar dilerim..
kardesim hayırlı olsun. ins. adının hakkını verırler sana. makına ve kamıs toplam ne kadara mal oldu. ve nerden aldın? soylersen sevinirim
Harika bir ahenk ve secim olmus bence. Ozellikle kamis cok hosuma gitti. Toplam fiyati merak ettim dogrusu.Cunku buradaki fiyatlarla karsilastirmak isterdim acikcasi. Umarim guzel surfcu baliklar yakalarsin Rastgele...
Hayırlı olsun, çok tatlı bir kombinasyon olmuş. Alivio shimanonun nisbeten hesaplı modellerindendir ama fiyatının çok üzerinde performans verir. Kamışa da bayıldım, güle güle kullanın.