Bu işin ucu buralara kadar geldi. Hastalıksa hastalık; kim nasıl yorumlamak ister bilmiyorum ama balığı biraz daha keyif haline getirebilmek, takımına biraz daha güvenebilmek adına; insan daha iyisine sahip olmak ister hep . Sonuç olarak bugün gerçekten ömürlük bir surf takımına sahip olduğumu düşünüyorum. Allah nazarlardan saklasın Daha iyileri de sizlerin olsun inşallah. Naçizane yorumlarınızı bekliyorum. PENN SURF BLASTER 8000 Uploaded with ImageShack.us ITALCANNA KOMBAT 4.00 Uploaded with ImageShack.us
ohh yarasın.orhan abinin civcivleri bunlar. surf makineleri oldum olası sevemedim kıyıda bile salina 2 kullanıyorum amma ıtallcanna 10 numara:thumb: aman dikkat balığın ağzında gitmesin oda biliyosun itallcanna ların böyle bir laneti var güle güle kullanasın
Toprağım hayrını gör inşallah. Kamış ve makine hakkında pek bilgim yok ama gayet şık duruyorlar. Dilerim istediğin torfeleri çekersin.
Ben Orhan abi gibi beklemem valla baktım balık götürüyor 10 mt dalga da olsa dinlemem atlarım Teşekkürler
Gule gule kullanin, kismeti bol olsun. Italcanna belki de dunyanin en saygin kamis markasi malum, soyleyecek soz yok. Fakat benim esas ilgi alanim Penn makaralar. Cok iyi bir is yapmissiniz, tebrik ederim. Sormasi ayip, Surfblaster'i nereden ve kaca aldiniz?
Her zaman söylerim Yakaladığın büyük bir balığı,bir kaç gün anlatırsın. Kaçırdığın büyük bir balığı,günlerce anlatırsın. Takımını alıp götüren balığı,herkes,heryer de anlatır İnancığım hayırlı olsun,inşallah güzel balıklar yakalarsın. Rastgelsin.
önce hayırlı olsun makina güzele benziyor deneyip sonuclarını sen bize yazarsın kamışa gelirsek kamış hafif ve kullanışlı ama bence cok yumuşak uzak atmada sert modellere gore yetersiz kaliyor cok esniyor surf icin bence futurasi daha uygun
Orhan abicim yoksa bilmediğimiz başka kaçırılan takımlarda mı oldu her zaman söylediğine göre İnşallah beraber güzel balıklar yakalarız Sagol Orhan abi
Su anki kullandığım Shimano Catana 4.00 bundan çok daha yumuşak emin olun ki kombatı kullanma fırsatım da oldu. Bence yeterli seviye. Makinaya gelecek olursak aerodinamik yapısı bu is için biçilmiş kaftan dedirtiyor. Aynı keza özellikleri de. Yorumunuz için teşekkür ederim. İs şimdi saracağım örgü misinaya kaldı
Yok agabey, abartmayalim artik o kadar da degil. Mevcutlar emekliligimizi fazlasiyla cikartir. Fakat siz dusunurseniz buradan gondereyim adresinize.
Kendimi bildim bileli eski model arabaları yenilerden daha çok sevmişimdir. Cadillac olsun 5 lira fazla olsun