Arkadaşlar bu malzemeleri yen aldım.Dandik olduğunu biliyorum.Ama şuözelliklere bakarak turna, sazan çekebilir mi? Bu yazı çıkarsa yeter ..2 ay kadar dayanır inşallah http://www.oskarbalikcilik.com/kamislar/teleskopik-kamislar/item/873-northstar-kamışlar benim kamış 2.70 http://www.oskarbalikcilik.com/makineler/olta-makineleri/item/980-br-6000
Bende öyle makineler var 20 senelik 2 bilyeli ve turp gibi. kullanmana bağlı. Ama dar alanda işine yarar. bottan turna çekemezsin çok uzun. kafa büyük ince misina doldurmaz vs. vs. ama akarda çok iyi iş yapar diye düşünüyorum. fazla profesyonelliğe de gerek yok be abi.
2*10 kamışlara yönelin bu kamışlar hem aksiyonu hem sizi yorar spinde 2.10 mantar kamışlar herzaman iyidir yormaz sizi kopek balığı bile çekersiniz
colmic truimph 2.10 kardeşim ben kullanıyorum çok hafif amerikan malı mantar sap fiyat 120 lira çok uygun
2-10 uzunluk demek bu kamışdan gerisi yalan kardeşim yada 2.40 shakespeare ama bu dediğim marka zaten shakespeare le aynı ikiside amerikada aynı fabrikada yapılıyor
bir kere alırsın bu markayı ömür boyu içine sinerek kullanırsın.benim satın aldığım av bayisinde 2-10 olucaktı birtane arzu edersen yardımcı olurum
sana katılmıyorum çağrı kardeşim bir malın kalitesini fiyatı belirler shakspere herzaman emsallerinden pahalı bir okadarda kalitelidir.bu markaya herzaman güveniyorum geçmişde ve gelecekte.makinalarının hangisi olursa olsun eline al boşda çevir kaliteyi kaymak gibi dönüşünü izle bu anlatılmaz yaşanır.çocukkende bu marka vardı kullanıyordum şimdide bu marka var zevkle güvenle kullanıyorum.bu duayyene yakın bir marka görmedim göremiyorum.benim fikrim budur vede kimse değiştiremez anlattıklarım tecrübelerimle alakalıdır.
Alemsin gökan. Ben sana 60 liraya komple makina toplarım en az 5 yıl sorun çıkarmaz. Yahu 120 liraya kamış mı alınır. En azından ben alamam. Hemde 2:10. Abi darılma ama beni ekonomik olarak sarsar senin bu kamış.
benim kullandığım 30 luk magnezyum Shakespeare in şu anki fiyatı 450 lira belki pahalı ama değer bunu kullanınca avcı predatörlerle karşılaşıp misinanıza bindirdiğinizde çok iyi anlıyorsunuz.20lirayada makina var 100 lirayada var.benim çok kaliteli bir sahtem vardı sallarken koptu veya cok büyük bir balıkdı galibağa çekerken makinanın kolu elimde kaldı.balığı tam kaldıroyordumki kamış ortadan ikiye ayrıldıvb...demek istemiyorsan,bu hobide kalite takılacaksın bu işin rajonuda budur.1 kere al ömür boyu kullan benim nacizane fikrim budur bir malın kalitesini de zaten fiyatı belirler.
çağrıya sor neden kuyruk odaha iyi biliyor.onun yüzünden levreğe hasret kaldık kuruttu marmarada levreği kendi yakalayıp yakalayıp kafalarını ısırıyobizim elimize ne kafa ne kendi nede kılçığı düşüyo avladığı merayıda söylemiyor.yakalarsam gerçekten marmarada levrek kuyruğunu ısırıcam