merhaba, adetten herhalde yeni takım,malzeme alanlar foto yüklüyor bende yapmak istedim ne zamandır istoça gitmeye çalışıyordum en sonunda salı günü gittim ve olta takımımı aldım.internetten çok bakındım ama bence en iyisi gidip görmek ve pazarlık yapmak.kamış ve makine 150tl.nerden aldığımı yazmıyorum reklam olmasın ama satan adam kafa dengi. lineaeffe oyster cast kamiş 4.20 atarı 250gr okuma avenger av-55 7 bilyalı ve daha birçok süper özellik (şahane çalışıyor) sufix elite 0,35 misina ve ufak tefek malzemelerim.en küçük rapalayla çinekop tutmuşluğum vardır.özellikle s kaşıkları ve pelikan 10 cm rapalayı denemek için sabırsızlanıyorum. Uploaded with ImageShack.us rastgelee
Hayırlısı olsun güzel malzemeler ama kafama takılan birşey var aldığınız 4.20 mt 250 gr atarlı surf kamışla bu sahteleri kullanmak zor olmayacakmı ??
teşekkürler.sahteleri iki ucu fırdöndülü kurşun veya sıyırtma kurşun ardıına bağlamayı düşünüyorum.at-çek yapıcam.
Atçek deyince aklıma hep burası ve 5 - 60 atar aralığındaki iki parça spin kamışları geliyor,İstanbul Boğaz da durum biraz farklı galiba
hayırlı olsun abi bişey sorcam bende de oyster cast var ama dışı biraz daha farklı senin ki yeni modellerden mi acaba ?
Hayırlı olsun güzel avlar yaparsınız inşallah. Pelican nitro'nun değerini bilin size zamanında bol çinekop verecektir.