Merhaba arkadaşlar ; ben daha 1 , 2 defa balık avlamış ama balık tutamasamda hevesle akşama kadar balıkları beslemeyide seviyorum pazar gün kısmetse 1 hafta didim akbükte olacağım duydum ki çok iyi çupra çıkıyormuş acaba bana hesaplı olacak şekilde benim gibi aceminin balık geldiğinde elinde kalmayacak bir takım önerebilirmisiniz üstadlar şimdiden teşekkürler . İzzet ÖNAL
Hem tatlı hemde tuzlu suda kullanmaya uygun, sağlam hesaplı sayılabilecek takımlardır. Kamışı 3,90-4,20 M olanını tercih etmenizi öneririm. Okuma Travertıne Tr-65 Makinalarım Alba Leader 3234 3 M. %100 Carbon Kamışlarım ( 3,90-4,20 M olanını tercih etmeniz uygun olur kanaatindeyim....) Yemli ve çapari takımların kullanımına adaptosyonu tarafımca kullanılarak test edilmiştir. Tahminen 80-90 Ytl arasında bir fiyata edinilebilir...
Didim Altınkum çupra avı hakkında Merhabalar, Akbük de avlak alanlar bulunuyor ama bir türlü yakalayamıyorum.Bana avlak alan belirtecek arkadaşlar sesleniyorum. Şimdiye kadar 4 adet mımır dan başka birşey yakalayamadım. Lütfen birde mamunu nasıl elinize alıyorsunuz.Bu konuda yardım...