Nihayet yeni takımımı aldım. Kamış: Lineaeffe Turnafresh, Makina: Okuma Avenger-65. Sabah erkenden kalktım demek çok isterdim ama uyuya kalmışım 6 da evden çıkmayı planlıyordum çünkü merama yaklaşık 2 saatte ulaşıyorum. Kız arkadaşım ile gidicektik. Sabah 6 da çıkıp onunla buluşucaktım ve yola koyulucaktık. Ama sabahın ağırlığı ile uyuya kalmışım ve gözümü saat 7 buçukta telefonun çalması ve nerde kaldın saat kaç oldu nidalarıyla açtım Neyse hemen akşamdan hazırladığım çantamı ve takımımı aldım ve buluştup yola koyulduk. Meraya vardığımızda çok sevdiğim balıkçı abilerim de oradaydı. Ve harika bir ava başladık. Güzel sohpetler, şen şaklak espiriler derken resimde görülen kuzuları 6'şar 7'şer çekmeye başladım. Arada 8'e 9'a da çıkıyordu kimi zaman da 2'ye 3'e düşüyordu. Ama aman aman bi boşluk olmadı hiç. Ece'de (Kız arkadaşım) 3'er 5'er çekti arada. Derken muhabbet güzel ama karnımızda acıktı Bizim balıkçı abilerle topladık herkesin kovasından biraz balık. Ben tava maşa götürmüştüm, Ece domates soğan tuz yağ getirmişti. Ekmek aldık, abilerde de tüp vardı bi güzel ziyafet çektik Sonra saat yaklaşık 3 oldu, tekrar başladık at-çeklere. Arada istavritler yarım geliyordu Ve sonunda eve 3 kilo istavrit + 1 iri sardalya ile döndük. Diğer abilerde de aşağı yukarı aynıydı. Kısacası takımım ile ilk avım güzel geçmiti. Bütün balıkavi.net üyelerininde avlarının en az benim ki kadar güzel geçmesi dileğiyle. Rastgele
yeni makinan ve kamışın hayırlı olsun. güzel av ve iyi bir gün geçirmişsin paylaşım için teşekkürler.
istavritle başlayıp sende çinekopa terfi edersin yakında yeni takımın hayırlı olsun oltandan balık eksik olmasın rastgele...
keyifli bir av olmuş, tebrikler.. umarım bu makinanın da salladığında sarma kolu kopmaz takımında hayırlı olsun..
Yeni takımla gayet başarılı bir av gerçekleştirmişsin, tebrikler. Fotoğrafların bazılarını düzelterek ekleme imkanın varsa süper olur
Tesekkurler insallah sizlerinde avlari gani gani bereketli gecer fotolardan biri yan cikmis duzelterek koydum ama yinede olmadi :s simdilik istavritle basladim insallah cinekopa da baslarim gerci o kadar bol istavrit varken napsinlar benim yemli takimi
güzel av yapmıssın kutlarım.. linea-effe turnafresh ve okuma av-65 almıssın hayırlı olsun güle güle kullan.. aynıları bende var yemlide kullanıyorum cok memnunum.. çaparide biraz ağır seçim oLur bence hafif bir kamış iLave etmeLisin takımlarının arasına.. mesela.. captain marka 3.90 harika hafif ucuz ve süper
Refik kardesim bugun internetimde lanet olasi bir yavaslik var.Hem gec geldi internet hemde inanilmaz yavas.Bundan dolayi cok sinirliyim. Lakin istavritlerin bir kismini gorebildim.Tebrik ve tesekkur ederim paylastigin icin.Yeni takimlarinin da hayirli olmasini temenni ederim.Umarim cok guzel avlar gerceklestirirsin Rastgele... (Bu arada ben suna inaniyorum ; ne zaman yeni bir ekipman kullansam avda o av cok guzel geciyor yada guzel suprizli geciyor )
Çok teşekkürler abi ve kardeşlerim. Sizlerinde avı her zaman eğlenceli, bereketli ve daim olsun forumumuz raporlarla dolsun