Yeni Takımlar Denendi:)

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında ahmet10 tarafından paylaşıldı.

1. ahmet10

ahmet10 Ahmet

Favori Kamış:
    Olta ve Sabır
    En İyi Avı:
    Henüz denizde geziyor
    Avlak : Güzel memleketimin güzel sahillerinden biri
    Tarih : 16-07-2010
    Olta : Shimano Alivio 4,20 - Ultegra 12000 Xta
    Misina :Beden 35 sufix - Köstekler 30 Asso
    Kanca : Mustad 496 - 4 numara
    Yem : Sülüne - Mamun

Yeni oltalarımı aldığımda çocuklar gibi sevinmiştim. Artık sıra deneme safhasına gelmişti ama bir türlü zaman bulamıyordum.
    Nihayet fırsatı yakaladığımda aslında zaman balık tutmaya gitmek için biraz geç olmuştu. Yinede gidip en azından yeni takımları denizle buluşturmalı ve performanslarını kendime göre test etmeliydim. En kötü ihtimalle balık tutamasam bile bol bol temiz hava alabilirdim.
    Çok yoruldum, stres atmalıyım vb. sızlanmalarla eşimden ve kızımdan izni kopartır kopartmaz deniz kenarındaydım.
    4,20 kamış ilk kez kullanacağım için kurşunu 125 gram olarak kullandım. Makinalar benim için çok lükstüler. Denizde oltama herhangi bir şey takıldığında hiç çekemeyeceğim diye sızlanmadılar. (Etrafı yosunla kaplı taş, Yosun, Balık Vb.)Kamış ise doğrusunu söylemek gerekirse tahminimden daha hassas çıktı en ufak balık vuruşlarını bile hissedebildim. Ama sanırım hassas olması atış esnasında biraz problem yaratıyor. Yinede daha önce attığım mesafeleri çok rahat geçebiliyorum.
    Buyurun bunlarda av ile ilgili fotolar.

Not:Fotoğraflar yeğenimin fotoğraf makinasında kaldığı için ancak bugün elime ulaşabildi...

Uploaded with ImageShack.us

Son düzenleme: 26 Temmuz 2010
  2. sehzadem82

sehzadem82 H Barış KEDELEŞ

Favori Kamış:
    AlbaStar
    En İyi Avı:
    4 Kg Sazan
    Eline emeğine sağlık güzel av olmuş :)

ben eşimden izin alamıyorum yaa a:( keşke gidebilsem çok özledim balık tutmayı. eskiden arac yoktu fırsat coktu sımdı arac var eşimi yalnız bırakamıyorum :) o doğumdoktoru yuzunden hep :)

3. nihatkr

nihatkr Nihat

Favori Kamış:
    Kesinlikle El Oltası :) ve TELE SURF 4,20 MT 150 GR
    Favori Makine:
    RYOBI ECUSIMA 8000Vi MAKİNE
    En İyi Avı:
    Bir yakalayabilsem
    Yeni olta bereketiyle gelmiş anlaşılan. Daha güzel balıklar tutasınız inşallah.

4. BALIKÇIHOROZ

BALIKÇIHOROZ abdurrahman

yeni malzemeleriniz hayırlı olsun,güzel balıklar yakalamışsınız tebrik ediyorum.Şansınız daim olsun afiyet olsun.

5. ahmet10

ahmet10 Ahmet

Favori Kamış:
    Olta ve Sabır
    En İyi Avı:
    Henüz denizde geziyor
    Yorumda bulunan tüm arkadaşlara çok teşekkürler:)