Yeni teknemle mesai öncesi ilk avım

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında can akgün tarafından paylaşıldı.

1. can akgün

can akgün CAN

Favori Kamış:
    SHIMANO CATANA CX SPINNING 240 M 10-30gr SHIMANO BEASTMASTER CX SURF TE 4.30 200gr
    Favori Makine:
    SHIMANO ULTEGRA CI4 10000 XSA SHIMANO EXAGE 4000 FC
    En İyi Avı:
    1580 gr sazan
    Aslında uzun zamandır kendim rapor açmıyordum.Sağolsun beraber avlandığım tüm arkadaşlarım benim yerime hallediyorlardı :D :D :D Bu gün sabah 06:00 civarı uyandım,saat müsait uykum yok yeni tekneyle işbaşı yapmadan şu lüferleri bir ziyaret edeyim dedim. Aslında pazar günü uzun oltayla 7 güzel lüfer ve 3-4 kilo kadar istavrit avlamıştım ama deniz beni çağırıyordu.Buzluktan özenle paketlenmiş 5 zarganamı alıp,direk teknenin yolunu tuttum.

Yeni tekneye daha tam alışamadım ama yavaş yavaş lüksüne alışıyorum :D :D :D Eski teknede sabah erkenden yapan ciğleri sil ,rüzgarı ye ,yağmuru ye helede balık olmadımı söylene söylene evin yolunu tut idk idk idk .Müzik eşliğinde zarganaları kesmeye çalışıyorum ama daha buzluktan yeni çıkmış sertler.Sokup denize az yumuşatarak kestim güzelcene hatta bundan sonra buzluktan direk alıp aynı şekilde kesmeye karar verdim.Çünkü daha muntazam kesiliyor.Kafamdan 5 zargana 10 lüfer eder ama nerde o delikanlılar :eek: :eek: :eek:

06.45 te sudayım toplam 3 vuruş 3 balık yanlız birtanesi zaman kaybetmeme adına değiştirmediğim takımın fırdöndüsünden tam tekneye alacakken ,hatta sudan kesip tekneye alırken koptu.08.15 te limanın yolunu tutarken eski teknemin sadece bu konuda daha iyi olduğu aklıma geldi.Bastınmı gaza gidermi giderdi yani cyrr cyrr cyrr .

Eve 2 balıkla mutlu bir şekilde döndüm. Artık sabahları erken kalkıp teknede kahve ve çay keyfinden sonra balık kovalama dönemi başlıyor. Tüm balıkavı ailesine rastgelsin selamlar sevgiler.

Bunlarda yeni teknem ve yakaladığım balıklar.

2. achills

achills Murat Tunalı

Favori Kamış:
    El oltası
    En İyi Avı:
    Kofana,kalkan,kırlangıçlar
    Öncelikle yeni tekne hayırlı uğurlu olsun.Kazasız belasız, bol balıklı günlerde kullanınız inşallah.Avlar için olsun bu daha başlangı hiç yoktan iyidir ,yine eski verimli günlerinize döneceğinize inanıyorum.Şansınız bol olsun,rastgelsin...

3. mertparlak

mertparlak Mert PARLAK

En İyi Avı:
    300Gr İstavrit
    Abi yeni teknen hayırlı olsun umarım memnunsundur avın içinde ayriyetten tebrik ederim toplamda kaça maal oldu bu tekne

4. enginson

enginson engin

Favori Kamış:
    daiwa crossfire(spin) okuma salina
    Favori Makine:
    shimano catana 400 fb, ryobı ecusima 6000vi, okuma avanger 65
    Tebrikler tekneniz de hayırlı olsun. nice bereketli avlarda kullanmanız dileğiyle.

5. can akgün

can akgün CAN

Favori Kamış:
    SHIMANO CATANA CX SPINNING 240 M 10-30gr SHIMANO BEASTMASTER CX SURF TE 4.30 200gr
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    1580 gr sazan
    Murat bey iyi dilekleriniz için teşekkürler.Lüferin altından girer üstünden çıkarız evelallah ,ilerleyen günlerde tam alıştıkmı teknenin huyuna suyuna 1 zargana 2 lüfer hesabına devam:D :D :D Yanlız teknenin altı balık dolu hayvan çok seçici ve temkinli davranıyor. Bu haftadan sonra iyice yaprak yemeye başlarda skor yapmaya başlarız.

6. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40 Lineaeffe Spirit Surf 3.90 (fiyat performans 9/10)
    Favori Makine:
    Spro Red Arc 20'lik (Fiyat/Performans : 8/10)
    En İyi Avı:
    Levrek (57 cm - 2.100 gr ) Sargoz (700 GR kadar) Palamut (40 cm üzeri), Lüfer 40 cm, Çipura 950 gr
    Yeni teknen hayırlı olsun Can. Kazasız belasız keyifli avlarda kullanmak nasip olsun. :)

Kaça mal oldu bende merak ettim? :D
    Güzel tekne, konforlu. :)

7. can akgün

can akgün CAN

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    1580 gr sazan
    Sağolasın Mertçim,tekne komple 60.000 tlyi buldu.Fakat full artı full oldu.Asıl para motor yanlız.Yolun düşerse buralara avlanırız inşallah.

8. can akgün

can akgün CAN

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    1580 gr sazan
    Teşekkürler Engincim :thumb: :thumb: :thumb:

9. mertparlak

mertparlak Mert PARLAK

En İyi Avı:
    300Gr İstavrit
    İnşallah Abi

Bende tekne bakıyorum bu aralar diğer tekneyi sattım bende 660 ile karadeniz imalatı olan krd 700 ikisini inceliyorum ama sıfır maliyetli olduğunda öncelik şu sıralar ikinci ellere bakıyorum onlarında sıfırdan farklı fiyatları yok gibi duruyor bakalım hayırlısı

Tekrardan Hayırlı Olsun

10. orhan kucukbicmen

orhan kucukbicmen Orhan Kucukbicmen

Favori Kamış:
    El ile balık avlarım, bu şekilde avlandığım için çok mutluyum.
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    32 kilo Akdeniz kılıcı.
    Sevgili Can kardeşim çok sevindim.....:)

Sana bu güzel teknen ile denizde olan vaktinin , sağlık ve mutluluklar içersinde geçmesini dilerim.:)

En güzel avlar , en güzel balıklar oltana rastgelsinler, Allah kazadan beladan korusun.....Haydi rastgele, rastgele.:)

11. can akgün

can akgün CAN

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    1580 gr sazan
    Sağolasın Volkancım.Ivır zıvırı dahil 60.000 tl ye patladı meret :D :D

12. Uygar Arslan

Uygar Arslan Uygar Arslan

Can Abi selamlar
    Yeni teknen için bir kez daha "hayırlı olsun,güle güle kullan" diyorum..Umarım bol balıklı,kazasız belasız güzel günlerde kullanırsın...Teknen gerçekten harika görünüyor..
    Lüferler de başladı,bu avın için de seni tebrik ediyorum..
    Sevgiler

13. can akgün

can akgün CAN

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    1580 gr sazan
    Çok teşekkür ederim sevgili Orhan abicim.Sivrice ve sizleri çok özledik,en kısa zamanda görüşmek dileğiyle ...

14. can akgün

can akgün CAN

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    1580 gr sazan
    Teşekkürler Uygarcım,Daha güzel avlarda beraber olmak dileğiyle ...

15. orhan kucukbicmen

orhan kucukbicmen Orhan Kucukbicmen

Favori Kamış:
    El ile balık avlarım, bu şekilde avlandığım için çok mutluyum.
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    32 kilo Akdeniz kılıcı.
    İnşallah ben de sizleri çok özledim, sevgili Can kardeş bu arada teknenin daha detaylı fotoğraflarını ve yeniliklerini görmek isteriz bizlere bu konuda bol bol bilgiler ver motoru yanmar olacak kaçlık..... Arslan beyin yeni iç dizaynini merak ediyorum livar ufak olmuş çok güzel, ben de aynısını yaptım ve fiber yakıt deposu koydurttum, diş camları ve içi baş altı fotoğraflarını bekliyoruz sevgiler şimdiden bereketlşi avlar dilerim.:)

16. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40 Lineaeffe Spirit Surf 3.90 (fiyat performans 9/10)
    Favori Makine:
    Spro Red Arc 20'lik (Fiyat/Performans : 8/10)
    En İyi Avı:
    Levrek (57 cm - 2.100 gr ) Sargoz (700 GR kadar) Palamut (40 cm üzeri), Lüfer 40 cm, Çipura 950 gr
    :p :p :p Harbi meret'miş Can. hihi
    Kazasız, belasız, nazar değmesin. :p

17. Goretex

Goretex Mehmet

Favori Kamış:
    Shimano Catana 2.70 mt 10/30 gr.
    Favori Makine:
    Albastar Millenium 30, Okuma boxter bxf60
    En İyi Avı:
    Sazan 5,5 Kg, Sudak 53 cm, Akbalık 2,2 Kg
    Abi öncelikle yeni teknen hayırlı uğurlu olsun.Kazasız belasız bereketli avlar dilerim.Güzel bir açılış yapmışsın lüferler çok yakışıklı görünüyor.Artarak devamına rastgele.

18. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Ron Thompson heavy telecoast, daiwa crossfire,lineaeffe extreme,Pezon&Michel Rafale pro pike
    Favori Makine:
    Daiwa tournement entoh 5500, Mitchell compact gold 7000 , Okuma Razor 65, Daiwa procaster A 4000
    Hayirli olsun can. Tebrikler

19. FuRkAn *

FuRkAn * FURKAN

Favori Kamış:
    Shimano Spin Power 425 bx
    Favori Makine:
    スーパーエアロ フリーゲン /
    En İyi Avı:
    Torikler, Kofanalar - Levrekler Vs. Vs.
    Can abi teknen hayırlı olsun, Maşallah on numara benimde hayalimde ki tekne Rota 660.
    Ayrıca sanırım makine dizel içten takma, çok isabetli karar vermişsin.
    Balık tutulur artık sağlam bir teknen var.
    Bereketli avlar dilerim.

20. ALİCO

ALİCO AliCo

Favori Kamış:
    D.A.M El oltası
    Favori Makine:
    0,33 beden FC
    En İyi Avı:
    Herhalde Toriklerdir. Kofanalarda olabilir.ispendek 13,8 kg, Kırlangıçlar.vs.vs.
    Can Süper oldu kayık, Kazasız, belasız, bol balıklı güzel av günlerinde kullanman dileğiyle, rasgelsin, teknen lüfer dolsun, hayırlı bereketli ve bol olsun.

Güle güle kullan,