Havaların bozması ile birlikte işlerin aksaması, beni yine aylak aylak oturmaya, dolayısı ile site site dolaşıp birşeyler almaya mahkum etti Son olarak bugün siparişini verdiğim yakışıklıları sizlerle paylaşmak istedim Shimano exsence MD assassin 12 cm, 20 gr AR-C sistem Shimano Hirame Minnow 125F 18 gr AR-C sistem
hayırlı olsun güle güle kullan bu 2 sahteyi aldığına göre özellik ile 2ci sahte, sanırım gece avlanacaksın
Teşekkürler Recep Abi Uzunca bir zamandır lüfer kafası ısırıyorum, levreği pek denk getiremedim. Ya hızlı sarıyorum ya da kafasını ısıracağımı bilip atlamıyor sahteye
Yok be agacım, şantiyede boş boş oturunca gezineyim az dedim. Demez olaydım diğer serilere yetişemedik bari bunlar bitmesin
Sagol Kadir abi her daim kullanabilirim, biz burda simli raglou ile tutardık eskiden 2. sahteyi ona benziyor diye aldım
Transferler pahalı ama çok şey beklenen cinsten. Kazasız belasız avlar dilerim. Boş oturma iş yerinde oyalanacak şeyler bul. Yoksa daha çooook sahte siparşleri verirsin. Güzel sahteler, levrekleri bol olsun Çağrıcım.
Abi ucuz yollu aldığım okadar çok sahteyi düşününce gercekten nekadar boşa para harcamışım diyorum Renkler okadar tatlı ki iğnelerini çıkarıp afiyetle yiyesim geliyor Kullandıktan sonra izlenimlerimi aktarıcam buradan Teşekkürler Volkan abi
Sağol Mehmet abi, az önce o iki rengede baktım ama onları diğer modeller geldiğinde almayı düşünüyorum abi