Merhaba arkadaslar bugün çok ilginç bir balık yakaladım antalya demre taş dibi mevkiinde ama ne baligi oldugu konusunda hiç bir fikrim yok yardımcı olurmusunuz teşekkürler Balik size ters gibi gelebiliriz balıgın kafası normal böyle yani kafası düz cok acayip
haydar sana tavsiyem bilmediğin türlere çıplak elle dokunma ne olur ne olmaz üstadlar bi yorum yaparlar balık için yakında bende o tarafa gelicem yem olarakı ne kullanıyosun genelde
bilmediğim baliga dokunmuyorum merak etme, yem olarak tavuk takıyorum ama herkes gibi tavugu tuzlamıyorum, tavugu buz yapıyorum erirken eti cok güzel oluyor ignedende cıkmıyor, ben bu balıkla birlikte beyaz sokar, sokar, capran, iskaroz, mırmır, kuppes, taş hanisi, pisi baligi da tuttum
Bir tur remora, yapiskan baligi vantuz baligi da derler.Kafasinin ustundeki plakalar vasitasiyla kendinden buyuk canlilara ve teknelere tutunup gezer.Canlilarla ortak yasam gosterir onlarin artiklarini tuketir. Eti makbul bir balik degildir. Yukarda verdigim isimlerle arama yaparsan daha ayrintili bilgilere eriseceksindir. Gorusmek dilegiyle, saglicakla kal...
usta gereken cevabi vermis eskiden 2-3 kg liklarini cok tutardik,palamuta ve zarganaya attigimiz yemlilere kimi zamanda kuzu avlarken attigimiz yapay ahtapotlara atlarlardi.iri olanlari cok direncli kuvvetli olur,yakala at suya baska bir ise yaramaz...
yavru vantuz balığı. bu tür büyüdükçe bu ince vücut yapısı yerine daha bir kefal gibi normal şekle girer
balık sülük ayakkabı vb isimlerle anılan ama orjinal adı hüseyin abinin dediği gibi olan belgesel seyredenler için köpek balığı balina gibi büyük balıkların etrafında dolaşan balıklar bunlar işte. eti kedilerce beğeniliyor. henüz ben denemedim