Merhabalar, Yaklaşık bir yıldır yakalandığım bu balık sevdasının sanal alemdeki, faydalı ve gerekli olduğunu düşündüğüm, ortamına beni de kabul ettiğiniz için teşekkür ederim. Bir teşekkür de r.oktay rumuzlu Oktay Abi'ye, zira siteyi öneren ve her türlü güncel bilgiyi bulabileceğimi anlatan zat kendisidir. Lambuka avının yasaklanma sebeplerine hergün yeni bir esprili gerekçe bulurken, serbest kaldığını öğrenmek bizi sevindirdi. Umarım bundan sonraki konu başlıklarım bereketli avları anlatan hikayeleri içeren yazılarla dolu olur...RASGELE... Bahadır ATLI
Hoşgeldiniz Sayın Atlı, Tanışma kısmına kendinizden biraz bahsederseniz daha yerınde olur sanırım.Profil kısmındaki imza ayarlarınızı da yazarsanız(doğum,isim,kan grubu) size hitapta da zorlanmayız.Lambuka serbest olduğuna göre artık sizden güzel av raporları gelir Tekrardan hoşgeldiniz...Rastgele!!
1978 Vize / Kırklareli doğumluyum. 2001 yılından beri Marmaris'te yaşıyorum. Bir otelin Gece Müdürüyüm. İmza ayarlarını biraz olsun düzenledim, doğumu da ekleyip sonlandırayım en iyisi. En kısa sürede raporları göndereceğim RAsgele