Motoruma nihayet kavuştum, çocuklar gibi sevinçliyim şu anda. Fuarda yakından inceleyince çok beğenip almaya karar verdiğimYamaha 8hp 2 zamanlı kısa şaft motoru tek kelime ile ifade etmek gerekirse "Kalite" derim. Saat gibi parlıyor, bana her zorlu şart altında dahi güvenebilirsin mesajı veriyor. Buradan motoru aldığım Galatamarine'deki arkadaşlara ilgilerinden dolayı teşekkür ederim.
Hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın. Gerçekten fotograftan bile sağlamlık ve kalite hissi uyandırıyor.
çok teşekkür ederim, bu motora max.3 mt'lik ahşap taban bot düşünüyorum. Kolibri, glensun veya seamaster.
Hayırlı olsun. Bir yamaha kullanıcısı olarak diyebilirim ki sizi emekli edecektir bu motor. Büyütme gereği duymazsanız. 2 Zamanlı tercihinizin nedeni neydi?
Teşekkür ederim. Hafifliği, her pozisyonda taşınabiliyor olması, daha seri olması sebebiyle tercih ettim.
Hayırlı olsun Hasan çok güzel bir makine kullanmaya doyamayacaksın diyebilirim Galatamarine'deki Murat'a selamlar zamanında o vesile olmuştu benimde Yamahama kavuşmaya
Teşekürler, denemek için mecburen baharı bekleyeceğim. Murat ve Hakan beyler çok yardımcı oldu sağolsunlar.
arkadaşlar ve abilerim motor konusunda hangisi daha iyi acaba?(kıçtan takma motorlar)benim sıralamam şöyle sizce doğrumu 1. HONDA 2.YAMAHA 3.MERCURY
1. ve 2. kesinlikle doğru sıradalar. (Hondanın tüm motorları 4 zamanlı.) 3. ise tartışmaya açık biraz. Mercury dengi bir hayli marka var.
Hasan bey hayırlı olsun.Bencede dediğin gibi ağırlık çok önemli.3yıl önce 15 hp yamaha aldım ama tek başına balığa gitmek ne mümkünkaldıramıyordum.Fakat bu motor fiber sandalıda kaldırmazmı?
Teşekkür ederim, 8Hp fiberde kullanılabilir fakat teknenin ağırlığı performansı düşürecektir. Bu motorun ağırlığı tam sınırda 27 kg. Biraz daha ağır olsa tek başına balığa çıkmak mümkün olmazdı herhalde. Fiber bir teknem ve sabit bir bağlama yerim olsaydı 4 zamanlı alırdım. Fakat 4 zamanlı motor indir kaldıra gelmez, tabii beliniz de aynı şekilde. :thumb:
Merhaba,hayirli ugurlu olsun,ALLAH guzel gunlerde kullanmak nasip etsin,kaca mal ettiniz merak ettim ayiptir sormasi