abilerim geçenlerde 5 tl'ye 2 tane sahte aldım hatta birini forumumda paylaştım ama alay konusu oldu bu tatlı su için hangi balıklar üstünde iş yapar [/url][/IMG] Bu da çinekop lüfer vb. balıklar için hangi balıklar üstünde iş yapar [/url][/IMG] Abilerim son bi sorum olacak bunların kullanımı hakkında pek bi bilgim yok bide o konuda yardımcı olurmusunuz
Arda kardeşim yine fotoğraf göremiyoruz.Bu işi biliyormusun yada hangi site veya programla yükleme yapıyosun öğrenebilirmiyim.
fotoğrafları yükleyin, yada linkleri verin kimse kimseyle alay geçemez forum kurallarına aykırı siz gerekirse sorun biz cevaplayalım mesela aşağıdaki linke tıklayın http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=36043 orada biraz açıklama war yine de olmazsa buradan tekrar sorun, tekrar anlatalım, zor bir şey değil, bakın herkes yardımcı oluyor dört gözle bekliyorum
River Trible Devil 9,5 cm bende var. Aynı renk. İşçiliği kötü, iğneler vasat ama atımı güzel. Yüzüşü de fena değil. Bu sahte ile levrek yakalandığını okumuştum. Lüfer de hayır demeyecektir. Çok uygun fiyata almışsın. Güle güle kullan. Kullanım hakkında yardım edemiyorum. İstanbul'da avlanacaksın sanırım. Boğazda atçek sistemi farklı, İstanbul'da avlanan arkadaşlar daha iyi bilgi verecektir.