Tüm abilerimin ve kardeşlerimin yeni yılını kutlar, aileleriniz ve sevdiklerinizle mutlu, huzurlu, sağlıklı günler geçirmenizi dilerim. dünyada barış ve kardeşliğin ön planda olduğu günler geçirmek istiyorum. ayrıca tüm amatör balıkçıların bereketli bir sezon geçirmesini diliyorum. avlarınız daim ve bereketli olsun.
Hepimizin sürdürülebilir balıkçılık adına sorumluluklar aldığı,amatör balıkçılığın kurallarına duyarlı olduğu,çevresine kurallar hakkında bilgi verdiği,gördüğü aksaklıklara karşı olması gereken uslüpla uyarılar yaptığı ve gerektiği taktirde ilgili kurum ve kuruluşlara bilgi verdiği,avına saygı duyduğu;bohçacıların kamışının,makinasının kırıldığı;tırıvırısı elindeyken Jandarma ya yakalandığı,gece zıpkınla dalarken kafasını kaldırdığında Sahil Güvenliği gördüğü bir yıl bir yıl dilerim...
2013'ün poposuna tekmeyi büyük bir zevkle vuruyorum. Siz hobidaslarima da üst mesajlardaki dilekleri diliyorum
Her ne kadar sık giremesekte siteye gönlümüz hep dostlarla ...Herkese önce sağlık sıhhat sonra bereketli avlar dilerim Rasgele
hayırlı seneler arkadaşlar 2014 de kendim için birşeyler görüyorum sanki 4 benim uğurlu rakamım... bu yıl çok çalışacağım