Yeni yılın ilk avı

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında svr0607 tarafından paylaşıldı.

1. svr0607

svr0607

Favori Kamış:
    Şu sıralar sadece zıpkın
    En İyi Avı:
    71cm 1.6kg denizturnası,1.2 kg levrek 10 kg civarı bir akya gözlerimin önündeydi....
    Dersler nedeniyle ve birazda işime gelmemesinden dolayı siteye pek uğramaz olmuştum..Her nese 1 ocak saat 4te iskeleye gidiverdim..Ben gider gitmez amcanın biri 2 palamutu birden çekiverdi..Bende bişeyler vurur diye sw pin's minnow 5 cmlik balığı taktım ama gelmedi tabii..Hava kararmaya başlayınca 11 cm'lik bi sinking balık taktım oltaya..Ve başladık umutla suya bakmaya..Bir süre sonra manzaranın güzelliğine kapılıp alev almış gibi yanan ufuklarla sönmüş volkanları andıran simsiyah dağları seyretmeye koyuldum..Dipnot geçiyorum...Taşucu'nda günbatımları eşsiz oluyor yahu:)...İşte böyle böyle,yavaş yavaş sararken misinayı o tatlı hışırtısı gelirken makinanın aniden bir ağırlık oldu ve o gün yaşadığım tüm problemleri unutuverdim..İskelede diğer avlanan beyamcalara inat büyük birşey yakalamışcasına makina sarmayı bırakıp misinayı elimle çekmeye başladım..Uzun zamandır bu zevki tatmadığım için yavaş yavaş çektim balığı..En son iskelenin dibine gelince baktım oltaya takılan yanında bir balık daha geliyor ama sadece geliyor tabii:) Bir hamleyle balığı aldım yukarı ve bıraktım kenara...İşte yılın ilk avı bu:51 cm sanırım 600 gr kadar yada birazdaha fazladır işte....Kullandığım malzeme anlaşılmıyordur umarım:D:D herkese rastgele:D

2. furumar

furumar ali

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    1.750 Gr aynalı sazan
    Anıl kardeşim tebrikler umarım bundan sonrada şansın bol olur demekki yeni yıl sana uğurlu gelmiş

3. KSK/34

KSK/34 Serkan/ksk

En İyi Avı:
    hayalimdeki levrek
    tebrikler şansınız bol olsun

4. gülbaharlar

gülbaharlar gulbaharlar

Favori Kamış:
    el oltası, kamış
    En İyi Avı:
    13 kilo aynalı sazan
    tebrikler kardeşim bol şanslar dilerim

5. volkan

volkan Volkan

Favori Kamış:
    olta ve zıpkın
    Favori Makine:
    Daıwa
    En İyi Avı:
    Yayın 23.4 Kg Aynalı Sazan18.4 Kg Sabut 37 Kg
    Tebrikler..Sabaha kadar bir tanemi balık vurdu:):)

6. svr0607

svr0607

Favori Kamış:
    Şu sıralar sadece zıpkın
    En İyi Avı:
    71cm 1.6kg denizturnası,1.2 kg levrek 10 kg civarı bir akya gözlerimin önündeydi....
    :D:Dçok yetenekli olmasamda....sabah değildi avlanırken..Akşam 4tü ve saat 6 da mersine doğru yola çıkmam gerekiyordu..1veya 1.30 saat kadar avlanabildim..Bunada şükür..:D:Dorada hiçbişey çekemeyen sadece artistlik yapan balıkçılar da vardı:D:D

7. ZepHer@

ZepHer@ Nihan Özbay

Favori Kamış:
    canon fotoğraf makinesi
    En İyi Avı:
    sevgili eşim,80 kilo:))+birkaç istavrit
    slm

kardeşim balık vurduğuna göre yeni yıl sana bereketli gelicek inşallah devamı da gelir :eek:

8. mersinli

mersinli Nuri

Favori Kamış:
    speedmaster surf ve spin
    Favori Makine:
    shimano exsence ve ultegra
    En İyi Avı:
    2,8KG BARAKÜDA
    Anıl sen nerdesin yahu?Tebrikler.

9. esref surek

esref surek eşref sürek

Favori Kamış:
    tekne ile olta balıkçılığı
    En İyi Avı:
    7 kiloluk sinarit
    bir tane bile olsa heyecanı yeter yeni yılda bol balıklı avlar dilerim

10. Huseyin Alp Arslan

Huseyin Alp Arslan Huseyin Alp Arslan

Favori Kamış:
    olta ve oltadan baska hic bir sey
    En İyi Avı:
    22 kg Kingfish
    Anil cok tebrik ederim.Yeni Yili boyle bir siftahla actigina gore bu sene derslerinden firsat buldukca daha cok guzel avlar gorecegiz senden. Tebrik ediyorum genc dostum. Ozlettirme kendini. Senin gibi delikanlilar bizim samimi umutlarimiz. Cok da sevimli yazmissin paylasimini.:) Kendine iyi bak.Gorusmek dilegiyle.

11. KRAL_BALIKÇI

KRAL_BALIKÇI

Anıl tebrikler

12. Nightwalker

Nightwalker Kagan

Tebrik ederim Anil, guzel balik. Bu arada sende Mersindenmissin. Biz de bu aralar firsat bulabilirsek haftasonlari sansimizi Tasucu ve biraz daha ilerdeki Yesilovacik'ta denemeye karar verdik. Tasucunda sahil guvenligin hemen yanindan (ic mendirek) mi aldiniz palamut ve turnalari?

13. svr0607

svr0607

Favori Kamış:
    Şu sıralar sadece zıpkın
    En İyi Avı:
    Herkese tşk ederim..Derslerden vakit bulmak zor oluyor.Haliyle son sınıf olunca..Haftasonuda Taşucundayım ve fırsat bulursam zıpkınla girmek istiyorum..Her neyse balıklar Taşucu limanındaki iskeleden...Mendirek sonundan değil...Ama aynı deniz ordanda çıkar:) Bu haftasonu gelen olursa ben iskelede olurum sanırım..Herkese rastgele..

14. solakali79

solakali79

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Sazan 2KG
    Tebrikler.

15. ZEYNEL_59

ZEYNEL_59 zeynel

Favori Kamış:
    O gün ne gerekirse
    En İyi Avı:
    Kofana 58 cm. İstavrit 13 kg 2 kişi tebliğden önce
    Tebrikler. Güzel balık. Paylaşımın içinde teşekkürler. Sen derslerinide ihmal etme. Balığa her zaman gidersin.

16. FERİKO

FERİKO İLKAY

En İyi Avı:
    LEVREK 4,5 KG BİRÇOKTA PALAMUT
    tebrik ederim güzel av:)

17. simendifer

simendifer Sennur

Anıl tebrikler güzel anlatmışsın. :) Bir balık her şeyi nasıl unutturuyor değil mi? :) Bu arada balığı net göremiyorum ama ıskarmoz sanırım. Tebliğde limiti 60 cm bilgin olsun. ;):)

18. ufukkula

ufukkula ufuk

En İyi Avı:
    Henüz yakalamamış olduğum
    Anıl tebrik ederim.Taşucu'nu da çok güzel dip notlar geçerek anlatmışsın...Benim ilk balıkçılık denemelerim o eski iskelede olmuştu 8-9 yaşlarındayken bu turnadan ben de yakalamıştım bir aralar...O günlere gittim bir an,sağol...Bu arada 20 Ocaktan sonra geliyorum,İrfan Abi'ye de söyleriz birşey yaparız mutlaka,dikkat et kendine..derslerinde başarılar balıkta olduğu gibi;)

19. svr0607

svr0607

Favori Kamış:
    Şu sıralar sadece zıpkın
    En İyi Avı:
    Ya bana biraz komik geldi bi 60cm:D:D pek uyan olduğunu sanmıyorum bundan sonra dikkat ederim...Zaten ben kırk yılda bir yakalıyorum oltayla ya..Yazın gördüğüm bir manzaradan bahsedeyim o zaman..Ağustos sonu gibi..topu topu 50 gr anca gelecek avcı(sarıkuyruk)yavruları kasalarla halde bekliyordu..Çevre bakanlığını falan aramam gerekiyormuş ama ben yapamadım o zaman tam bilmediğim için...HEr neyse yani sonuç biz kıyıdaki zavallı avcılar zaten yavru gelen balığı denize aynen iade ediyoruz..Gidenlerin büyüyüp geleceğinin bilincindeyiz..Gelgelelim bazı küfür etmek isteyip edemediklerim bu güzelim denizler mahvediyor..Yani iş bizi ve sirküleri aşıyor..Ben yazın sadece 2 yavru balık vurdum hani yavruda değildide biri bir levrek derinde vurmuştum çıkarınca anladım daha benekleri kaybolmamıştı bide kefal..Neyse ya..Umarım yarıyıl tatilinin ilk haftası burda bişeyler yapabiliriz yalnız hava muhalefeti olabilir...