Bütün arkadaşların yeni yılını kutlar, önce sağlık sonra mutluluk son olarakta bol balıklı yıllar dilerim İnşallah 2011 de her şey gönlünüzce olur ve güzel avlar bizi bulur
Teşekkürler. Sizin ve bütün üyelerimizin de yeni yılının mutlu, huzurlu ve bereketli avlarla geçmesi dileği ile
Allah cümlemize bu yeni yılda hayırlı işler yapmayı nasip etsin. Yeni yıl sebebiyle Noel kutlamalarına alet olmayalım, maneviyâtımıza ve kültürümüze yakışmayan işlerden uzak duralım. Onlar bizden olmadıklarına göre bizler de onlara benzemeyelim.
Ankara'yı alırdı bir telaş.. süslenirdi vitrinleri Kızılayın.. Ben o yapma karla süslenmiş sarı ışıklı vitrinlerin önünde karışırdım kalabalığa. Egzos kokusuyla büyümüş o gri şehrin havasına bir farklılık gelirdi, ben garip bir tebessümle yürürdüm. Kalan anılarımı aramak isterdim şimdi yeniden, uzakta olsakta oradan burada olmakta güzel, herkese nice yıllara..
Yeni yılın tüm sevdiklerimize sağlık huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum. Hep birlikte daha nice yeni yıllara..
Allah razı olsun.Düşüncene katılıyorum.Yeni yılda rabbim hayırlı işler ve insanlarla karşılaştırsın inşallah. Derler ya yeni yıla nasıl girersen o yılın hep öyle geçermiş diye.İşte yeni yıla da Allaha yalvararak ve namaz ile girmek ,yeni yılı bu şekilde kutlamak, kanımca en uygun davranış olacaktır. Bu vesile ile de tüm site üyesi dostlarımın Yeni Yılını en içten dileklerimle kutlar,hayırlara vesile olmasını temenni ederim.
-Dostlarımın , -Ülkemin,Memleketimin -Devletimin Milletimin ve Türk Halkınin yeni yılını en içten dileklerim ile kutlarım. Allah Dirlik Düzenlik versin inşallah. Selamlar.
Tüm arkadaşların yeni yılını kutlarken hayırlara vesile olmasını temenni ederim. Bu arada bir kaç madde ile yeni yıl dileklerimide sıralıyım ; 1. PKK açılımı yerine TÜRK açılımı yapılsın, 2. İstatistik Kurumununda belirttiği üzre, ülkede asgari ve emekli maaşları açlık sınırı olan 2480 lıradan başlasın, 3.İnsanların layik ve çağdaş şekilde yaşamaları için tüm kalem harcamaları Dünyanın en pahalısı ünvanı yerine tam tersi olsun. 4.Turkcell Superlıgde sezon sonu 1 değil 3 şampıyon birden olsun, insanlar birbirini dövmesin, 5. Para babaları basketçilere plazada ev dagıtacağına, tüm engellilere, yaşlı, yoksul vb ihtiyaç sahiplerine ev bark versin, istihdam sağlasın. 6. Lüfer avına son verilsin, insanlar tüketmeden önce üretmeyi öğrensin. vb...
Oncelikle bende hepinizin yeni yilini kutlarim. Rifat Abi beni cok duygulandirdin............................................ Tarkan Abi benim yazmak istediklerimi yazmissin.Agzina-yuregine saglik...
Bütün balıkavı.net ailesinin yeni yılı kutlu olsun.Hep sağlık,para,mutluluk derler ama onlar kadarda büyük büyük balıklar yakalamak nasip olur inşallah 2011 yılında
Yeni Yiliniz Kutlu Olsun Tüm balıkavı.net üyelerinin YENİ YILINI KUTLAR sağlık, mutluluk, huzur ve bereketli avlarla geçmesi dilerim.
bende herkesin yeni yılını en içten dileklerimle kutlarım. allah sağlıklı mutlu huzurlu zengin ve keyifli bir yıl geçirmeyi hepimize nasip eder işallah bide şu yılbaşı ikramiyesi çıkarsa herkese benden zodiac bot