Çok güzel duruyorlar, trofelere vesile olurlar inşallah. Malzemeciye asıl gidiş nedeniniz olan şamandrayı unutmadınız umarım .
ben olsam üzeri noktalı olanı kullanmadan hemen değiştirirdim, denizde çok iş yapmayacağını düşünüyorum, tabi benimki sadece kendi fikrim ve bir öneri, ne için kullanacağınız da önemli tabi.. diğeri çok güzel, aynısından kullanmıştım, ıskarmoz yakalamıştı, ceylan da yakalar diye düşünüyorum, selamlar iyi avlar...
özer abiye bende katılıyorum benekli olan sanki alabalık sahtesi gibi denizde iş yapacağını sanmıyorum
beneklinin yerine c24 mavi uskumruyu şiddetle tavsiye ederim. gece avları içinde kırmızı başlı yanları halografik ghrh modelini.
Hüseyin Abi en üsttekiler crystal minnow'un hangi modeli suspending mi? Eğer suspending ise 90 mm sini arıyorum abi aldığın yerin telefon bilgilerini verirsen sevinirim.Hiçbir yerde bulamadım.
valla yorumları okuyunca kendimi bu konuda cahil hissediyorum. suspending modelin epey bi balıkçıyı yakalayacağı kesin görünüyo. üzeri benekli olanın crystal minnowlara fark atan bir performansı olacağını şimdiden söyleyebilirim, ayrıca altima serisinin kahve tonlarınıda denemelisiniz derim. bu ikisiyle sahte balık dünyasına bakışınız değişecektir. balık illaki herzaman en parlak şeye saldırmaz. yoksa bütün sahteler ışıl ışıl yanardı yapması da pek zor olmazdı.