yeni zıpkın alacağım yardım lütfen

Konu, 'Zıpkınla Balık Avcılığı' kısmında gencbarmen1 tarafından paylaşıldı.

1. gencbarmen1

gencbarmen1 burak

En İyi Avı:
    levrek 1.3 kilo
    merhaba,
    tekirdağ şarköyde mırmır,kefal,çipura bu tür balıkları avlamak için sağlam zıpkın almayı düşünüyorum nasıl bir zıpkın önerirsiniz?

2. sipsi

sipsi ZİYA

Favori Kamış:
    olta,zıpkın,el
    zıpkın

merhabalar arkadaşım öncelikle zıpkın için ayırdığın bütçe nedir onu bilmek lazım . Ben ilk başladığım zamanlarda free-sub bosphorus kanalsız bir zıpkın kullanıyordum geçen ay 100 lük bir free-sub golden horn kanallı zıpkın aldım daha önce arkadaşımda vardı. kullandığım için performansını biliyordum bana sorarsan golden horn kanallı fiyat ve perfonmans olarak oldukça verimli tabi diğer arkadaşlarda tavsiyelerde bulunacaktır gerye sana karar vermek kalıyor ...

3. gencbarmen1

gencbarmen1 burak

En İyi Avı:
    levrek 1.3 kilo
    zıpkın için ayırdığım bütçe 150 lira civarı tekirdağ şarköyde levrek,mırmır,kefal,çipura bu tür balıklar avlıycam. bunun için golden horn u tavsiye ediyorsunuz ben acemiyim her hangi bir zorlukla karşılaşmam değil mi?

4. eşkina

eşkina

Anladığım kadarıyla yeni başlıyorsun onun için öncelikle av tekniklerini ve tarzlarını öğrenmeni öneririm.Taşaltı balığı avlamak için hakimiyeti kolay ve balığa yakından atış yapılacağı için 60 veya 75 lik zıpkın kullanılır.

Gezer balık avlamak için mesafe taşaltı avına göre uzun olacağından 90 lık başlangıç için idealdir. Ben hem taşaltı hem de gezer balık avında 75 lik zıpkın kullanıyorum.

Tekniğin, bilgin ve avcılık tecrüben arttıkça zıpkın kullanımın oturacaktır.
    Şu anda 150 liralık zıpkınların çoğu senin işini görecektir. Lastik çekimi ve kurulumu kolay olduğundan başlangıç için benim tavsiyem 75 lik bir zıpkın.
    Başarılar dilerim.

5. ıceman

ıceman orhan

En İyi Avı:
    kefal,zargana,lüfer,mırmır
    en az 90'lık al bütçende pover point yada golden horn için yeterli sanırım .

6. gencbarmen1

gencbarmen1 burak

En İyi Avı:
    levrek 1.3 kilo
    valla 90 lık alacağım kesinleşti dip balığı avlıycam tavsiyelere bakılırsa dip için 90 lık en iyisi. marka olarak ta ist. da KISIK die bi yer var orda bulursam golden horn bulamassam power point artık ne bulursam onu alacağım öneri ve yardımlarınız için teşekkür ederim