seahunter 60 model-marka artık herneyse üstünde bu yazıyor bir zıpkınım var 3 4 sene önce başlangıç zıpkını olarak almıştım demiri paslı ucu kör ve lastikleri iyice aşınmış apnea marka dalış elbisesi vesaire aldım şu an tek eksiğim iyi bir zıpkın 90 lık bir zıpkın almayı düşünüyorum 150 tl civarı bütçem var 10-20 TL eksiği olur fazlası olur sorun değil kullandığınız ve önerebileceğinizz zıpkın marka ve modelleri nelerdir ?
bence forumlardaki 2 nci el zıpkın ilanlarını takip et , bu fiyata cok iyi sıfır sayılabilecek makaralı apnea rebel veya fresub goldenhorn bulabilirsin. ustune 20-30 daha koyarsan omer veya pathos pro 2 nci elde denk gelebilir. Eğer sıfır almak istersen apnea powerpoint alabilirsin. Kullanıslı zıpkındır. BU ZIPKINLARIN HEPSİ orta aşama bir zıpkıncıya yetecek artacak zıpkınlardır. Daha iyi birşeyler dusunursen 300 tl lerden baslar fiyatlar.
Konu başlığını görünce Apnea Rebel rahatlıkla işini görür diye yazacaktım ama gördümki zaten tercihini bu yönde yapmışsın.Hayırlısı olsun güle güle iyi avlarda kullan...
teşekkürler biraz araştırdıktan sonra apnea rebel de karar kıldım powerpoint ile competition u da düşündüm ama biraz daha paraya kıyayım dedim bakalım şu an için problemsiz ilerdede sorun yaratmaz heralde